Wanita ini kongsikan rahsia kurangkan bacaan kencing manis yang kritikal

Pernah sekali saya bangun pagi dan pandangan mata sangat kabur, seolah-olah di bilik tidur saya ada orang tengah buat fogging. Rasa lapar dan dahaga yang melampau-lampau. Waktu tu saya tahu, bacaan gula saya memang tengah tinggi melangit.

Saya faham bacaan gula saya ni akan turun bila saya jaga makan. Tapi sejak minggulepas dengan sambut birthday anaknya, dengan ada jamuan perpisahan di pejabatnya, nak jaga makan ni macam agak susah sikit. Takkan saya tanak makan kek masa sambut birthday anak pulak.

Saya memang tersepit. Nak sihat, tapi banyak sangat dugaan.

Sejak saya belajar dengan Coach tentang cara kurus, saya perasan berat saya mudah sangat turun. Yang paling best, bacaan gula saya semakin baik.

Saya pula amalkan juga Bartech Superfood. Mula-mula rasa dia macam pelik juga, tapi bila saya campurkan dengan air minuman saya macam kopi o yang saya minum pagi-pagi, selera makan saya dapat di kawal. Secara tak lansung, jadi tak terliur tengok makanan-makanan yang terhidang di depan mata

Badan saya pun dah semakin slim dah sampai suami pun tegur saya. Seronok sangat!

Saya muda lagi, inilah masa yang terbaik untuk saya jaga kesihatan saya. Kalau tak, bila lagi?

Saya bersyukur berjumpa dengan Coach Shah. Dia bukan seorang fitness coach je, tapi dia dah bantu saya meningkatkan tahap kesihatan. Saya akan pastikan lebih ramai orang dapat tahu cara untuk kawal berat badan dan seterusnya jadi lebih sihat macam saya.

Terinspirasi dengan kisah Puan Azlyna

Hubungi kami melalui butang di bawah untuk mendapat bimbingan selama 30 hari daripada Coach Shah AK