Wanita ini berjaya kurus sebelum ke jinjang pelamin

Saya takde la gemuk sangat, cuma agak chubby sikit. Cuma masa nak bersanding haritu teringin nak pakai baju nikah hat liplap liplap tu. Tapi, sendat tang pinggul pulak. Aduh..

Satu hari tu, saya dok scroll-scroll facebook. Tengok apa ada. Mana la tau kot ada orang jual perkakas-kakas rumah ka, boleh juga mintak bakal shuben belikan. 

Sambil-sambil scroll, saya ternampak sorang ni dok bercakap tentang cara nak kecikkan peha.

Saya dengar la dalam beberapa minit. Tajuk macam best, tapi cerita dia kena dengar dulu. Alangkah terkejutnya bila tengok ramai yang dah berjaya dengan cara kurus dia. 

Nama dia Coach Shah. Memang saya tak boleh lupa muka dia. Dengan cap terbalik dan pegang ipad tayang gambar orang yang dah berjaya kurus dengan dia.

Yang paling meyakinkan, orang tu sendiri ada dlm live dan mengaku memang cara coach cara terbaik. Saya gatal tangan dok pergi ke profile dia, memang ya pun gambar dia terpampang sebagai gambar profile.

Terus saya mesej salah seorang daripada orang yang dah berjaya kurus dengan Coach Shah. Saya tanya, produk apa dia pakai sampai kurus macam tu. Dia pun jawab, mana ada produk dik. Nak kurus kena ada ilm.

Hat ni saya percaya. Kalau dia cakap guna produk saya reject dah tanak sambung dengar live Coach Shah ni.

Saya bayangkan rasa kecewanya aku bila saya sarungkan baju lepas tu sendat kat bahagian peha.  Saya terus ambil keputusan untuk jadi student COach Shah

Saya terima MEAL PLAN daripada Coach Shah, itu pun lepas dia tanya saya macam-macam soalan. DIa nak kenal saya. Apa makanan kegemaran saya semua. Yang ni lain sikit. Sebab sesetengah Coach tak tanya pun, main buat ja.

Lepas tu saya di ajar untuk cipta diet sendiri. Saya dah reti dah macam mana nak makan makanan kegemaran saya dan masih lagi boleh turunkan berat badan. 

Hasilnya, saya berjaya kurus. Baju saya akad nikah saya dah muat dah. Takde sendat-sendat sangkut-sangkut dah. 

Terinspirasi dengan kisah Cik Nurul Syuhadah?

Hubungi kami melalui butang di bawah untuk mendapat bimbingan selama 30 hari daripada Coach Shah AK