AMALAN RAHSIA YANG DI AMALKANNYA SEHINGGA WANITA INI RASA LEBIH BERTENAGA DAN LEBIH SLIM

Walaupun sibuk dengan PDPR, Cik Hanani tak pernah lupakan tanggung jawabnya untuk tingkatkan kesihatannya. Baginya, inilah antara satu amanah.

CIk Hanani bermula dengan berat badan 73kg. Berat badannya membuatkan beliau rasa lemah, cepat mengantuk dan rasa malas. Tambahan pula dengan bentuk badan yang di alaminya, perasaan kurang berkeyakinan tu kadang-kadang hadir. Terutamanya bila melihat pakaian yang cantik-cantik tapi tak boleh di pakai sebabkan tiada saiz.

Namun ini bukan menjadi alasan untuk beliau putus asa. Kerana putus asa adalah bagi mereka yang gagal. Sebagai seorang guru, beliau perlu tunjukkan contoh yang baik terhadap student beliau

Setelah menonton FB live saya, Cik Hanani terus mendapatkan slot sebagai student Bartech. Beliau juga tak lepaskan peluang untuk dapatkan sesi konsultasi bersama saya untuk cepatkan lagi progress yang beliau sedang alami pada ketika itu.

Hasilnya, beliau nampak lebih slim dan lebih bertenaga. Kini beliau dah mampu melakukan aktiviti senaman yang lebih intense di sebabkan dah jadi lebih kuat daripada biasa.

Terinspirasi dengan kisah Cik Hanani?

Hubungi kami melalui butang di bawah untuk mendapat bimbingan selama 30 hari daripada Coach Shah AK