BERJAYA TURUNKAN BERAT BADAN 16KG DALAM MASA 30 HARI WALAUPUN TAK SEMPAT BERSENAM!

Mana sempat coach nak bersenam. Anak saya kecil lagi. Saya pulak ada masalah susah nak tidur!

Itulah rintihan hati Puan Muliany kepada coach yang pernah suruhnya bersenam pagi petang siang dah malam untuk memenuhi impiannya supaya jadi lebih slim dan lebih cantik.

Hari-hari Puan Muliany terkenang kembali berat badan asalnya yang jauh lebih ringan daripada sekarang. Berat badannya mula meningkat selepas melahirkan anak mereka yang pertama.

Kasih seorang ibu yang tak boleh melihat anaknya terkapai-kapai sebab ibunya sibuk bersenam berjam-jam dan meninggalkannya di rumah jiran sebelah, Puan Muliany melupakan hasratnya untuk turunkan berat badan dengan cara caoch tersebut.

Namun, pada satu hari sambil-sambil membelek facebook, tiba-tiba dia ternampak facebook posting saya. Gambar salah seorang daripada bekas student saya yang telah berjaya turunkan berat badan dengan mudah yang juga merupakan ibu saudaranya.

Wah…cepat betul aunty nisah ni slim. Apa dia buat!

Tanpa melengah-lengah masanya, Pn Muliany terus menghubungi mak saudaranya untuk mendapatkan tips. Tanpa berfikir panjang bermulalah journey Puan Muliany sebagai student Coach Shah.

Selain mempunyai masalah susah nak tidur (insomnia), Pn Muliany juga mempunyai masalah tekanan darah rendah. Sebagai seorang student, saya akan memberikan MEAL PLAN awal khusus untuk keadaan kesihatannya. Pn Muliany pelik, takde senaman ke coach. Saya jawab, puan dapat masalah berat badan bukan sebab tak bersenam. Jawapan yang saya berikan membuatkannya faham, dan membuatkannya rasa pelik sebab cara yang sedang di amalkan ni sangat berbeza.

Hasilnya, beratnya turun sebanyak 16kg dalam masa 30 hari walaupun hanya sempat jogging-jogging ringan je sambil bawak anak jalan-jalan. Masalah tekanan darah rendah berjaya di atasi dan simptom insomnia pun berjaya di kawal.

Selepas belajar bersama Bartech Fitness selama 30 hari, Puan Muliany faham nak kurus tak perlukan cara yang susah pun. Dengan sebab itu, beliau berjaya memberikan inspirasi dan semangat kepada orang sekelilingnya yang nak turunkan berat badan dengan cara yang mudah

Terinspirasi dengan kisah Puan Muliany?

Hubungi kami melalui butang di bawah untuk mendapat bimbingan selama 30 hari daripada Coach Shah AK