Turun 1kg sehari dengan MEAL PLAN walaupun ada PCOS

Pernah saya kongsikan sebelum ini tentang PCOS, memang susah kalau nak turunkan berat badan bila ada masalah macam tu.

Namun, ini bukan jadi penghalang kepada Puan Salina, yang dah lama di beritakan doktor kepadanya sebagai seorang yang ada PCOS.

Solution untuk PCOS ni satu je, turunkan berat badan dengan ubah kepada gaya hidup sihat.

Setelah menjadi student Bartech Fitness, Puan Salina di kehendaki untuk mendedahkan gaya hidup yang di amalkan pada waktu itu. Tugas saya adalah untuk pastikan gaya hidup baru yang saya perlu adjust tak jauh beza dengan yang sekarang. Kalau tak, terkejut sampai naik stress nanti. 

Hasilnya, alhamdulillah. Dalam tempoh 3 hari, Puan Salina berjaya turunkan berat badan sebanyak 3g. 

Walaupun sepanjang bulan tu beliau tak dapat turunkan berat badan dengan banyak, namun it is the matter of time beliau dapat capai target berat badan sebab cabaran utama beliau adalah PCOS.

Terinspirasi dengan kisah Puan Salina?

Hubungi kami melalui butang di bawah untuk mendapat bimbingan selama 30 hari daripada Coach Shah AK