TAK SENGAJA TURUNKAN 7.2KG DALAM MASA 2 MINGGU LEPAS IKUT MEAL PLAN

Masalah saya, saya memang takde masa untuk menyediakan makanan diet. Saya hanya boleh makan di kantin, makan di restoren, atau order foodpanda je. Sebab saya sibuk dengan kerjaya saya. Mana ada masa nak kurus!

Memang di sudut hati saya nak turunkan berat badan. Badan dah semakin meningkat. Saya risau saya tak dapat nak berikan yang terbaik kepada anak-anak saya, dengan kerjaya saya. Tapi saya buntu, tak tahu nak mula kat mana

Terkejut saya bila saya tengok seorang coach terangkan kepada saya melalui facebook live, yang kalau kita order makanan di foodpanda pun boleh kurus! tapi dengan syarat, saya kena faham pemilihan makanan yang betul

Jadi saya gagahkan juga untuk belajar macam mana kaedah tersebut. Memang hari-hari saya makan di luar terutamanya di pejabat. Kadang-kadang waktu hujung minggu pun saya tapau makanan di luar. Tak larat nak masak, penat!

Dengan adanya ilmu yang coach shah ajar kepada saya sebagai student Bartech Fitness, saya kini faham, saya boleh makan apa saja dan masih lagi boleh turunkan berat badan.

Alhamdulillah, syukur

Terinspirasi dengan kisah Puan Nor Wati?


Hubungi kami melalui butang di bawah untuk dapatkan MEAL PLAN dan bimbingan selama 30 hari daripada Coach Shah AK