TERBONGKAR! Wanita berusia 51 tahun ini nampak lebih muda. Rahsianya.....

Puan Nusara Sara, merupakan seorang yang berusia 51 tahun dan menetap di Rawang. Rakan-rakan sekeliling terkejut melihat perubahan beliau pada satu hari tu, dan ini menyebabkan Puan Nusara jadi topik perbualan hangat

Sebenarnya apa yang di lakukan adalah …..

Tapi sebelum tu saya nak share dulu apa masalah beliau. 

Walaupun berat badannya 60kg je masa mula-mula jadi student kami, dia rasaka badannya lemau. Bentuk badan jadi kurang menarik. Beliau risau kalau-kalau keadaan begini tak di kawal, mungkin Puan Sara akan dapat masalah kesihatan seperti mana kawan-kawannya yang lain.

Setelah tengok live dalam FB Page saya, dan melihat mereka-mereka yang dah berjaya kurus melalui cara yang di tunjukkan, Puan Sara timbul rasa ingin mencuba. Tambahan pula harganya berbaloi.

Yang mengejutkan, setelah beberapa hari ikut MEAL PLAN yang di berikan setelah menjadi student kami, berat badannya mula turun sebanyak 2kg. Badan pun nampak lebih slim dalam masa 6 hari je. 

Walaupun takde sebarang produk, progress yang di alaminya sangat-sangat mengujakan.

Kini, ramai orang confuse di antara Puan Nusara dengan anaknya. Sebab nampak lebih muda. Tak percaya, tengok la gambar-gambar di sebelah ni..heheh

Terinspirasi dengan kisah Puan Sara?

Hubungi kami melalui butang di bawah untuk mendapat bimbingan selama 30 hari daripada Coach Shah AK