DARIPADA 3XL KE XL DALAM MASA 7 HARI

“ohmaigod ohmaigod…tengok ni nyah baju i” aku menunjukkan bajuku yang baru di tempah kepada kawan aku, si tukang jahit baju.

Amir, atau panggilan glemer dia Amy, berjalan catwalk sambil melambai-lambai, tengok bajuku dan terkejut. “Haa? I kan baru je ukur baju you haritu, takkan i salah ukur kot?!”

Di sebalik perasaan kasihan terhadap Amy yang dah bersusah payah jahit bajuku, aku rasa sangat excited sebab akhirnya aku berjaya turunkan berat badan

Struggle aku dulu, macam-macam cara kurus dah aku gunapakai, satu pun tak berhasil. Produk pun dah pakai jugak tapi tak mendatangkan kesan lansung.

Dalam masa 3 hari je aku berjaya turunkan 2kg, masa aku tak terbuang lansung

Perut aku semakin kempis dan berjaya tukarkan saiz baju daripada 3XL ke XL dalam masa yang sangat singkat!

Aku hanya ikut MEAL PLAN, dan amalkan senaman-senaman ringkas yang Coach Shah bagi. Kedua-dua MEAL PLAN dan senaman tu tak susah pun untuk aku ikut hari-hari, sampai aku rasa sangat pelik, aku ni berdiet ke tak?!

Alhamdulillah, suami tegur, orang sekeliling aku pun dah mula tegur. Tak sangka rasanya aku boleh turunan berat badan. Aku ingatkan dah tak boleh.

Terima kasih Coach Shah, MEAL PLAN coach memang terbaik! Rugi saya tak amalkan awal-awal dulu.Takde buang masa dan buang duit saya yang banyak kepada cara kurus yang tak memberi kesan tu 

Terinspirasi dengan kisah Puan Dilla?

Hubungi kami melalui butang di bawah untuk dapatkan konsultasi