Tak sangka dapat turun 7.5kg lepas jadi student Coach Shah AK

“Siapa tak stress Coach, makan sikit tapi semakin gemuk!”

Itulah luahan Puan Kamalia selepas mendaftar jadi student saya.Raut wajah kehairanan jelas terpampar. Dan lagi best, dahi Puan Kamalia semakin berkerut lepas saya sediakan MEAL PLAN.

“Kenapa puan?” Tanya saya. “.Kenapa saya kena makan banyak Coach?”

Pada awalnya Puan Kamalia atau lebih selesa di panggil Lia rasa semakin sangsi dengan MEAL PLAN yang di berikan setelah daftar jadi student saya. Takut gemuk. Makan sikit pun gemuk, ini kan pulak makan banyak macam ni.

Dua minggu sangsi, dan tiba-tiba dapat sedikit kesedaran untuk ikut betul-betul dan belajar cara dengan Coach Shah, akhirnya…


🔥 Berat badan mula turun 7.5kg dua minggu selepas tu

🔥 Saiz baju dah semakin mengecil, daripada 2XL ke L dalam masa 2 minggu

🔥 Naik tangga 5 tingkat dengan selamba.

Terinspirasi dengan kisah Puan Kamalia

Hubungi kami melalui butang di bawah untuk mendapat bimbingan selama 30 hari daripada Coach Shah AK