SIKIT-SIKIT LAMA-LAMA JADI MIRA FILZAH

Berbunga-bunga hati apabila melihat progress diri. Daripada asalnya risau dengan keadaan berat badan, kepada mempunayai berat badan yang lebih baik.

Tapi bukan tu je yang berlaku kepada diri aku.

Aku flashback semula apa yang pernah aku lakukan, cara diet eat clean jadi pilihan, tak sangka pulak ianya membebankan.

Cara popular yang buatkan aku rasa sangat susah nak nampak kesan. Akhirnya aku tinggalkan.

Selepas aku dapatkan MEAL PLAN daripada coach, sesuatu benda yang berbeza berlaku kepada diriku. Aku rasa mengantuk. Aku pelik, kata coach lepas ikut MEAL PLAN badan rasa bertenaga. Tapi aku teruskan juga.

Di sebabkan aku dah stress ikut cara yang salah bila berdiet, maka aku dapatkan lagi 1 on1coaching yang kedua. Aku usulkan kepada coach tentang masalah yang sedang aku hadapi,kot-kot ada jalan bagaimana aku boleh jadikan diri aku lebih sihat dan lebih baik


Alhamdulillah, Coach Shah memang sangat membantu progress kurus aku. Setiap masalah yang aku usulkan Coach berikan aku jalan penyelesaian, tinggal aku nak ikut atau tak je lagi

Aku bersyukur aku dapatkan program Titanium dengan Coach Shah.Aku tak buang masa lagi dengan diet yang ntah apa-apa.

Yang paaling best, bila dah ikut MEAL PLAN dan dapatkan beberapa siri 1 on 1 coaching, badan aku rasa lebih cergas, da aku rasa kaki aku yang dulunya menganggu ketika aku solat kini dah jadi semakin baik.

Rasa mengantuk aku pun dah hilang, terutamanya pada waktu siang. Berat badan aku semakin turun, dan bacaan kolestrol aku jadi semakin baik.

Alhamdulillah.

Terinspirasi dengan kisah Puan Faizah?


Hubungi kami melalui butang di bawah untuk dapatkan konsultasi