Sakit perut bila berdiet sebelum ni

Aku nak ucapkan terima kasih kepada suamiku yang support keinginanku untuk turunkan berat badan

Sebelum ni aku susah sangat nak rasa selesa bila berdiet. Setiap kali aku mulakan diet je, mesti sakit perut. Orang kata aku mengada-ngada, tapi sebenarnya tak. Hanya suamiku sahaja yang faham dan sentiasa membantuku menyediakan air suam untuk aku minum. Penah sekali tu aku sakit perut yang teramat sangat, suamiku bergegas ke 7 Eleven tengah-tengah malam buta untuk dapatkan Gaviscon.

Aku sebenarnya takut nak cuba berdiet. Tapi sesuatu yang terpanggil untuk menonton facebook live Coach Shah  AK. Aku terus menghubunginya untuk mengetahui lebih lanjut macam mana cara aku boleh turunkan berat badan tanpa memberikan rasa perit di bahagian perut ku terutamanya bila aku memulakan diet.

Setelah di terangkan dengan begitu terperinci, aku join program TItanium dengan Coach Shah, dan dapatkan MEAL PLAN.

Akhirya usahaku mendatangkan hasil. Dengan MEAL PLAN yang mudah tu, badan aku semakin mengecil. Baju yang dulunya ketat kini dah muat. Pergerakan aku kini dah semakin lancar, tanpa rasa terbatas lagi.

Suamiku nampak progressku. Dia bangga dengan perubahan yang ada pada diriku. Kini aku dah tak sakit-sakit lagi terutamanya di bahagian perut apabila aku berdiet. Kini aku boleh makan makanan kegemaranku dan masih lagi nampak progress kurus.

Siapa kata nak kurus kena makan makanan yang tak sedap?

Terinspirasi dengan kisah Puan Diana?


Hubungi kami melalui butang di bawah untuk dapatkan konsultasi