17.5KG LESAP DARIPADA LEMAK SELEPAS IKUT MEAL PLAN

Keadaan fizikal adalah satu perkara yang mesti ada untuk mereka yang berada di dalam unit beruniform, lebih-lebih lagi sekiranya anda seorang Captain.

Captain Zack, merupakan seorang ketua unit tentera udara yang berpengkalan di Subang. Keadaan fizikal semakin merosot selepas di naikkan pangkat dan banyak habiskan masa duduk di dalam pejabat saja.

Setiap hari PA beliau membawa makanan, seperti nasi lemak, kuih-muih, pastries dan sebagainya. Dalam hatinya, “ish…takkan tak makan orang dah bawakkan untuk aku”.

Maka habis licinlah makanan-makanan tersebut

Hari demi hari keadaan semakin meruncing, berat badan Capt Zack bertambah sehingga mencecah hampir 120kg

Paling memalukan apabila butang baju kemeja beliau tercabut akibat perut boroi yang di alami. 

“Aarrrhhh apa aku nak buat ni?!” jerit Captain Zack dalam hati

Maka bermulalah perjalanan Captain Zack untuk jadi lebih sihat. Captain bermula dengan beraerobik bersama isteri di rumah. Daripada 5 minit senaman hingga mampu sehingga 10 minit tanpa henti. Tapi berat badan masih tak turun-turun dan Captain Zack tertanya-tanya apa lagi yang di perlu lakukan.

Sehinggalah Captain Zack ternampak live daripada saya, tentang bagaimana seorang student saya dalam masa kurang sebulan berjaya menjadikan keadaan fizikalnya semakin fit walapun tiada masa untuk bersenam.

Di sebabkan itu, Captan Zack terus berminat nak tahu. Terkejut Captain sebab takde satu produk pun yang di gunakan untuk dapatkan badan seslim itu. “Abis tu kalau tak guna produk, guna apa?” tanya hati kecil Captain

Maka bermulalah semula journey Captain Zack, kalini dengan penambahan MEAL PLAN. Di gabungkan dengan senaman aerobik yang telah di ubah suai dengan memfokuskan kepada muscle to mind connection dan pernafasan yang betul, Captain berjaya turun sebanyak 1kg dalam masa yang sekejap. Walaupun hanya turun 1kg, tapi sesuatu benda yang membuatkan captain zack teruja sangat

Saiz perut dan kurang sebanyak 4 inci! Captain zack yakin dengan ikut MEAL PLAN dan senaman yang di lakukan, captain zack akan berjaya capai ke berat badan dan saiz badan yang di inginkan

Setelah beberapa bulan berakhir program Titanium bersama Bartech, Captain Zack memberikan saya mesej dan gambar terbaru beliau. Alhamdulillah, Captain Zack dah berjaya turun sebanyak 17.5kg dan berjaya turunkan berat badan di bawah 100kg

Terinspirasi dengan kisah Captain Zack?


Hubungi kami melalui butang di bawah untuk dapatkan konsultasi