Kata-kata pasrah Puan Alia masih tersemat di kepala saya, terutamanya setelah pelbagai kaedah kurus yang telah di amalkan tapi tak mendatangkan hasil. Sampai ke hari ini Puan Alia masih lagi tak percaya apa yang berlaku kepada diri beliau. Semoga cerita ini akan di jadikan sumber inspirasi kepada kita semua.


Sewaktu Puan Alia mula-mula dapatkan MEAL PLAN daripada saya, berkerut dahi beliau sebab pelik kenapa berbeza sangat daripada apa yang pernah di ikuti. Nampak lebih mudah pun ada.


Saya tanya, kenapa pelik sangat. Alia bagitahu dia pelik sebab dia kena makan lebih kerap dan portion yang lebhi banyak. Beliau rasa skeptikal sebab makan sikit pun berat tak turun-turun, inikan pula makan lebih banyak.

Tapi apa yang berlaku selepas 3 hari ikut MEAL PLAN ni betul-betul, beliau lagi bertambah pelik sebab berjaya turunkan sebanyak 3 kilo. Dulu punya la seksa


Selepas 19 hari ikut MEAL PLAN, saiz baju yang asalnya daripada 2XL turun ke saiz S


Genap 26 hari, Puan Alia berjaya turun ke saiz baju XS


Selepas ikut MEAL PLAN dan dapat guidance secara lebih dekat melalui program Titanium, Alia berjaya turunkan sebanyak 20kg dan kini di gelar geng kikilala

Terinspirasi dengan kisah Puan Alia?


Hubungi kami melalui butang di bawah untuk dapatkan konsultasi