Turun 3.5kg selepas 7 hari jadi student Coach Shah

“Eh takkan lah!” dengus hati akak sambil berkerut dahi. “Kenapa muka macam tu?” Suami akak perasan reaksi wajah akak ketika satungkan seluar yang baru akak beli minggu lepas. “Ntah lah bang, rasanya minggu lepas pakai seluar ni takde la longgar macam ni” jawabnya.

Sejak akak jadi student Coach Shah dan dapat MEAL PLAN daripada dia, akak perasan perubahan positif yang berlaku kepada dirinya hari-hari. Perut rasa makin lapang, dan badan rasa lebih ringan.  Tapi tak sangka pula dengan mudah dapat turun 3.5kg dalam masa lebih kurang seminggu! 


EAL PLAN ni tak susahkan akak pun. Apa yang Coach Shah senaraikan memang macam yang akak masak dan makan hari-hari. Tak susahkan akak nak beli makanan yang pelik-pelik dan mahal-mahal. Produk pun takde.

Saiz baju akak pun dan susut, padahal baru je seminggu ni. Daripada 2XL ke saiz L. Ya Allah, Allah je tahu perasaan yang akak alami sekarang ni. Tak terkata seronoknya! Suami akan pun perasan perubahan akak.

Terinspirasi dengan kisah Puan Liz Ahmad

Hubungi kami melalui butang di bawah untuk mendapat bimbingan selama 30 hari daripada Coach Shah AK