PERUT SAYA JADI LEMBUT BILA IKUT MEAL PLAN SELAMA 5 HARI

Saya mempunyai masalah bila pakai seluar je sendat. Rasa tak selesa. Saya hanya pakai kain atau seluar jerut je. Tak banyak pilihan untuk saya nampak bergaya.

 Masalah terbesar saya juga saya sukar nak membuang air besar. Kadang-kadang tu seminggu tu belum tentu lagi dapat.

Jadi saya pun ambil keputusan untuk cuba MEAL PLAN coach Shah. Lepas dah saya dah tengok banyak testimoni yang Coach Shah dan Bartech Fitness dan hasilkan, saya rasa lebih yakin sikit

Mula-mulanya agak skeptikal, takkan macam ni je MEAL PLAN. Kenapa takde lansung makan fancy-fancy. Betul ke ikut ni je boleh kurus? Jadi aku terus upgrade ke program Titanium nak dapatkan kepastian.




Lepas aku dah upgrade ke program Titanium, iaitu program 1 on 1 coaching bersama dengan Coach Shah selama 30 hari, aku dapat bercakap dengan Coach secara direct.

Aku pun menceritakan segala masalah aku dan persoalan-persoalan aku. Dengan harapan, persoalan aku tu akan terjawab.

Tapi tanggapan aku meleset. Bukan setakat Coach menjawab soalan-soalan aku, malah dia juga bagitahu aku ada beberapa masalah keihatan yang lain yang aku lupa nak ceritakan. Coach hanya tanya je, “Puan ada masalah melawas?” Terus bulu roma aku tegak. “Mana dia tahu ni” tanya aku dalam hati. Ye la, takkan nak bagitahu kat orang kita ada masalah membuang air besar kan, malulah.

So lepas tu Coach pun adjustkan MEAL PLAN yang pernah aku dapat sebelum ni untuk kesesuaian dengan masalah aku tu.

Suprisingly, dalam masa yang singkat je aku dah rasa kesan. Perut aku dulunya keras sampai tak selesa nak berjalan dan duduk bila pakai seluar jadi semakin lembut. Dan yang paling penting, masalah pembuangan aku dah jadi semakin baik. 

Badan aku jadi semakin ringan, dan selesa. Saiz badan aku pun dah makin mengecil dan rasa lebih cergas. Berat badan aku pun berjaya turun, dulu punya la susah nak turun walaupun dah macam-macam cara aku buat.

Alhamdulillah, MEAL PLAN dan program Titanium memang sangat-sangat membantu

Terinspirasi dengan kisah Puan Hayati Ali?


Hubungi kami melalui butang di bawah untuk dapatkan konsultasi