Puan Noorbariah, merupakan seorang suri rumah tangga sepenuh masa. Keadaan berat badan semakin kritikal sejak lama tak bersenam dan tak jaga makan. Keadaan ini buatkan beliau semakin risau akan kesihatan dan penampilannya.

Sejak daripada itu, setiap hari Puan Noorbariah mula ikut senaman-senaman yang ada di youtube dan instagram. Banyak pergerakan yang tak dapat ikut di sebabkan berat badan yang tak sesuai dengan pergerakan senaman tersebut. Pernah sekali beliau terkehel kakinya di sebabkan salah cara melompat. Sejak daripada itu, perasaan takut bersenam timbul.

Satu hari, ketika Puan Noorbariah belek-belek facebook, beliau ternampak FB live yang saya buat. Masa tu saya bercakap tentang kami Di Bartech Fitness sedang mula nak bantu mereka yang nak faham cara kurus TANPA PRODUK. Saya juga pada waktu tu ada tunjuk seorang student saya yang tiada masa bersenam, namun progress berat badannya sangat baik dan nampak lebih slim. Ini menyebabkan puan Noor Bariah teruja

Puan Noor Bariah terus hubungi team kami, dan mendaftar sebagai student. Beliau mula dapat MEAL PLAN dan mengikut kelas-kelas yang di adakan. Hasilnya, memberangsangkan

Kita boleh lihat sendiri betapa terujanya Puan Noorbariah setelah berjaya turunkan hampir 5kg. Dengan keadaan diri yang semakin cergas, dan dengan MEAL PLAN yang mudah ikut, beliau kini yakin hari mendatang akan memberikan keadaan diri yang lebih baik baginya.

Terinspirasi dengan kisah Puan Noor Bariah Ana?

Hubungi kami melalui butang di bawah untuk mendapat bimbingan selama 30 hari daripada Coach Shah AKN