LEBIH MUDAH BERIBADAT BILA IKUT DIET YANG SENANG GILA NAK IKUT

Puan Azian, seorang yang sangat mementingkan kualiti amal ibadah. Setiap hari, terdetik di hati beliau rasa kurang selesa terutamanya apabila bangun daripada sujud ke berdiri, rasa macam sengal-sengal di bahagian lutut, tumit dan tapak kaki.


Suatu hari,  selepas selesai solat Isyak Puan Azian terjumpa Facebook Live saya yang ada orang tolong sharekan. Terkejut Puan Azian melihat ramai orang yang telah berjaya turunkan berat badan melalui cara yang kami gunakan sekarang ni

Di sebabkan rasa berminat dengan cara yang di berikan, Puan Azian like dulu Facebook Page saya dan kemudian mula ikuti perkembangan saya melalui Facebook Live. Hari demi hari rasa keyakinan tu semakin bertambah sehingga akhirnya Puan Azian terjumpa salah satu daripada testimoni yang kami berjaya hasilkan


Keyakinan Puan Azian ini di kuatkan lagi setelah terkejut Puan Azian, terutamanya bila melihat progress seorang wanita yang berusia 52 tahun yang berjaya turunkan saiz badan daripada 3XL kepada saiz M dalam masa 2 bulan je. Terdetik di hati Puan Azian, ish kalau dia boleh pastinya aku pun boleh jugak!


Walaupun ada sedikit rasa teragak-agak pada mulanya, Puan Azian menghubungi team kami lalu mendapatkan khidmat nasihat cara bagaimana Puan Azian berjaya turunkan berat badan dengan baik


Akhirnya Puan Azian mendapatkan MEAL PLAN daripada kami dan kesan yang sangat baik berlaku kepada beliau. Bukan setakat berjaya turunkan berat badan, malah saiz badan Puan Azian nampak lebih ketara susutnya.


Yang paling memeranjatkan adalah, setiap kali pergerakan solat di lakukan, rasa sakit-sakit tu dah hilang, seolah-olah di angkat setelah mengikut MEAL PLAN yang SENANG NAK IKUT



“Menyesal akak tak mulakan awal dengan Coach”, katanya sambil ketawa tutup mulut; ala-ala ayu gitu


Terinspirasi dengan story Puan Azian? Hubungi kami melalui butang di bawah untuk dapatkan konsultasi