Badan makin ringan dan kini mudah melawas

Puan Atiqah merupakan seorang yang bekerja di sebuah syarikat swasta. Masa yang tak menentu membuatkan beliau susah nak bersenam apatah lagi nak ikut diet yang main ‘agak-agak’ ni.

Masalah terbesar beliau adalah berat badan semakin meningkat dan tak tahu nak buat apa untuk selesaikan masalah ni. Di sebabkan itu, ramai kenalan rapat beliau memerli dan mengata dengan kenaikan berat badan yang di alami.

Pernah dia terfikir, macam mana nak luangkan masa untuk bersenam, tapi waktu bekerja yang tak menentu membuatkan Puan Atiqah buntu.

Satu hari beliau terjumpa dengan Facebook Live saya. Masa tu saya menunjukan seorang bekas student saya yang sama dengan keadaan Puan Atiqah pada waktu tu, bekerja, masa tak cukup, yang mempunyai masalah berat badan dan masalah pelawasan..

Sebab terlalu lama menderita dengan masalah yang d alami, Puan Atiqah terus sign up untuk menjadi student Bartech Fitness. Setelah mendapatkan MEAL PLAN dan ikut je corak pemakanan yang telah di susun, Puan Atiqah berjaya menurunkan berat badan hampir 2kg dalam masa 7 hari je.

Puan Atiqah juga ada mendapatkan Bartech Superfood daripada kami. Keyakinan beliau semakin meningkat setelah melihat kandungan dalam Bartech Superfood, iaitu bahan-bahan organik. Setelah mengamalkan Bartech Superfood dalam masa 3–4 hari, masalah pembuangan yang dulunya di alaminya kini jadi semakin lancar.


Terinspirasi dengan kisah Puan Atiqah?

Hubungi kami melalui butang di bawah untuk mendapat bimbingan selama 30 hari daripada Coach Shah AK