Sakit sangat belakang kat tempat cucuk caezar tu …

Puan Hidayah merupakan seorang ibu muda. Walaupun dah melahirkan anak 2 tahun yang lalu, sakit belakangnya masih terasa akibat bersalin ceaser.

Hari-hari Puan Hidayah akan mengadu sakit dan mengaggu aktviti sehariannya

“Bilalah sakit aku ni nak hilang” keluh hatinya

Sehingga satu hari, Puan Hidayah terjumpa Coach Shah dalam Facebook Live. Teruja dengan testimoni yang di tunjukkan, beliau terus hubungi team Bartech Fitness di bawah kelolaan coach tersebut, untuk dapatkan MEAL PLAN.

Asbab komited kurus, dan konsisten ikut MEAL PLAN, serta mengambil Bartech Superfood, rasa sakit belakang dah semakin pudar. Malah beliau juga berjaya turunkan berat badan dan rasa lebih bertenaga!

Kini Puan Hidayah dan mampu bergelak ketawa sambil bermain dengan anak comelnya di rumah hari-hari

Terima kasih Coach Shah 🙂

Terinspirasi dengan kisah Puan Hidayah?


Hubungi kami melalui butang di bawah untuk dapatkan konsultasi