Puan Mazliana adalah seorang yang berusia 42 tahun dan menetap di Pokok Sena, Kedah. Berat badannya sangat-sangat merisaukan pada ketika itu iatu sebanyak 130kg. Pergerakannya terbatas, dan tak dapat nak bersenam. Di sebabkan itu, Puan Mazliana sering rasa tak yakin untuk berjaya kurus satu hari nanti.

Dah macam-macam cara di gunakan. Ada yang menggunakan produk. Tapi satu cara yang di rasakan paling tak boleh adalah bersenam, terutamanya dengan pergerakan-pergerakan tertentu seperti melompat. Pernah kakinya terpelecok akibat daripada salah landing ketika melompat.

Sehingga suatu hari, Puan Mazliana cuba cara lain, iaitu dengan belajar cara makan makanan yang betul. Ntah macam mana, tiba-tiba rasa rasa seronok apabila terjumpa saya di dalam Facebook Live dan nak cuba cari jalan macam mana testimoni student saya yang lain berjaya kurus walaupun ada yang tiada masa bersenam.

Di sebabkan itu, Puan Mazliana terus mendaftar sebagai seorang student Bartech Fitness. Sebagai seorang student saya, protokol saya adalah dengan melakukan MEAL DIAGNOSIS kepadanya untuk saya menilai keadaan semasa dan mencipta susun atur pemakanan iaitu MEAL PLAN.

Hasilnya sangat wow! Puan Mazliana berjaya turunkan 3kg dalam minggu pertama sebagai seorang student

Puan Mazlina juga rasa lebih bersemangat sebab selain daripada berjaya turunkan berat badan secepat itu dalam masa yang singkat, dia juga di berikan akses di dalam Portal Black Magic Mentoring iaitu Portal BMM. Di situ dia boleh belajar cara pemakanan yang boleh di olah untuk menjadi makanan kegemarannya!

Saya juga perasan Puan Mazliana mempunyai masalah sukar nak kawal selera makan. Ini berdasarkan maklumat yang saya terima ketika MEAL DIAGNOSIS pada awal-awal pendaftaran di dalam program Titanium.

Di sebabkan itu, saya melebihkan makanan berfiber tinggi di dalam MEAL PLANnya. Antara makanann berfiber tinggi seperti roti wholemeal, brown rice, buah-buahan, sayur-sayuran. Saya juga mencadangkan Puan Mazlina untuk mencuba satu sudu besar Bartech Superfood pada waktu pagi dan satu sudu besar pada waktu malam. Alhamdulillah, hasilnya seperti mana yang di sangkakan.

Pada minggu kedua, Puan Mazlina berjaya turunkan 5kg walaupun tak bersenam satu pun. Sebenarnya saya yang tak bagi di sebabkan masalah sendi yang di alami sejak jatuh daripada salah landing masa join aktiviti zumba haritu.

Selepas berjaya dapat progress sebegini, akhirnya keyakinan terus timbul dan kini berat badannya semakin turun dan turun hasil daripada menjadi student Bartech fitness

Terinspirasi dengan kisah Puan Mazlina?

Hubungi kami melalui butang di bawah untuk mendapat bimbingan selama 30 hari daripada Coach Shah AK