Makcik ini berkongsi cara memudahkan pergerakan solat tanpa menggunakan minyak angin

Di usia 57 tahun, makcik tak yakin makcik dapat jadikan pergerakan solat makcik lebih baik.

Hari-hari lepas solat dan sebelum tidur makcik berdoa agar sakit-sakit badan makcik dapat berkurangan supaya makcik dapat mudah menumpukan kepada amal ibadah dan jadi lebih khusuk. Tak sangka, doa makcik di makbulkan dengan cepat!

Bermulanya sebagai seorang yang agak tak faham program ini macam mana, makcik teruskan juga.  Tak faham makcik akan terus suarakan pertanyaan, memang tak tunggu-tunggu. Ye la, makcik ni seorang bekas pesara guru. Itu yang makcik ajar kepada anak-anak murid makcik sebelum ni.

Makcik rasa bersyukur sebab ketika menjadi student Coach Shah AK, makcik dapat juga MEAL PLAN. Makcik ikut je MEAL PLAN tu. Jujur makcik cakap memang kadang-kadang tak dapat ikut juga dengan anak-anak cucu-cucu makcik datang rumah, terlanjur juga makcik. Tapi alhamdullah, berat badan makcik masih turun.

Berkat berguru, dan makcik pula betul-betul komited nak jadikan pergerakan solat makcik lebih baik, Allah tunaikan

Dalam tempoh 3 minggu makcik ikut MEAL PLAN, menghadiri Weekly Group Coaching yang di adakan setiap minggu, perubahan makcik ketara pada berat badan makcik, inch loss makcik dan yang paling penting,  pergerakan solat makcik. Makcik jadi semakin segar dan cergas.

Masalah pembuangan makcik pun jadi lebih lancar. Kalua tak, ya Allah sakit perut makcik kadang2-kadang

Kalau nak belajar cara kurus tu, baik la contact Coach Shah ni. Dia memang pakar bab pemakanan sebab tu ramai yang dah ramai berjaya turunkan berat badan dengan dia.

Terinspirasi dengan kisah Puan Fauzilah Salim?

Hubungi kami melalui butang di bawah untuk mendapat bimbingan selama 30 hari daripada Coach Shah AK