BAPAK AAHHH....MACAM NI JE CARA NAK KURUS?!

Puan Ayu merupakan seorang yang ada masalah membuang air besar. Setiap hari   beliau search di shopee untuk survey produk kurus yang boleh bantu beliau turunkan berat badan dan menyelesaikan masalah sembelit

Satu hari, Puan Ayu di rekemenkan oleh kawannya berkenaan cara kurus tanpa produk. Punyalah dia terkejut, mustahil! Sambil herot-herot muka Puan Ayu tak percaya. 

Sehinggalah Puan Ayu di kenalkan dengan salah seorang bekas student Coach Shah yang dah berjaya slim tanpa guna sebarang produk pun. Bekas student Coach Shah yang juga merupakan team affiliate berkongsi cara turunkan berat badan yang di ajar oleh Coach Shah.

Semakin percaya, tapi masih ada sedikit sangsi, Puan Ayu mulakan dulu journey kurus dengan mengamalkan MEAL PLAN yang di susun khas untuknya. Walaupun tak dapat ikut betul-betul, namun perubahan yang paling ketara berlaku adalah kekerapan Puan Ayu melawas. Semakin kerap jadinya. Dulu makan apa pun belum tentu ke toilet.

Akhirnya beliau upgrade sebagai student Titanium dan dapat 1 on 1 coaching bersama Coach Shah dan berjaya turunkan hampir 5 kilo

Betul kata Coach Shah, perut akan jadi semakim toxic kalau makan hari-hari, tapi membuang sekali sekala. Macam mana nak jadi kurus kan. Ish tak risau ke?!

Terinspirasi dengan kisah Puan Ayu

Hubungi kami melalui butang di bawah untuk dapatkan konsultasi