MACAM MANA AKU MUDAH KURUS KALI NI EH?

Ada orang mempersoalkan aku, eleh….sekilo je turun

Tapi, sebagai seseorang yang dah lama cuba turunkan berat badan, daripada cara yang free ke cara yang mahal. Kepada cara yang usaha sendiri dan cara orang bagi nasihat, takda satu pun boleh di samakan dengan apa yang aku tengah alami sekarang bersama dengan Bartech.



Jujur, aku tak sangka dapat turun secepat tu, dalam masa 4 hari je dapat turun sampai 1kilo. Dan yang paling penting, orang dah mula tegur ak, katanya perut aku dah makin flat sikit.

Ish, takkan kot. Betul la turun 1 kilo je, takkan kesan dia lain macam?!

Malah rasa badana aku semakin bertenaga, lebih bertenaga daripada sebelum ni. 

Tapi tu la, betul kata orang. Kalau ikut je MEAL PLAN daripada Coach Shah hasil dia lain macam sikit. 

Ada jugak aku google apa yang benda-benda yang Coach bagi kat aku tu dalam MEAL PLAN. 90% daripada makanan yang biasa aku ambik. Lagi 10% makanan yang aku tak biasa ambik tapi masih mudah cari. Kenapa la aku tak tahu pasal cara ni sebelum ni. 

Yang paling penting, aku dapat belajar cara macam mana nak buat MEAL PLAN sendiri lepas ni. Tak perlu lagi dah nak berbelanja kepada yuran kebodohan aku macam sebelum2 ni

Terinspirasi? Hubungi kami melalui butang di bawah untuk dapatkan konsultasi