Puan Marmi, sebenarnya duduk tak jauh dengan saya di Kajang ni ha, tapi pernah jumpa sekali je. Walaupun pakai mask, saya nampak keceriaannya jumpa saya satu family ketika kenduri anaknya pada bulan Mac 2021 tempoh hari.

Di sebalik wajah yang tersenyum, saya ingat lagi progress Kak Marmi. Pernah Kak Marmi bagitahu, doktornya pernah warning sama ada nak makan ubat sampai bila-bila atau mula jaga makan. Pilihan yang obviously Kak Marmi sanggup pilih adalah jaga makan. Tapi macam mana?

Kebetulan Kak Marmi terjumpa FB Live saya di dalam FB Group Malaysian Online Business. Kemudian berpindah ke dalam FB Page Shah AK. Pernah sekali saya buat satu event secara percuma di dalam FB Page saya iaitu Megalive, salah seorang peserta adalah Kak Marmi. Dan Kak Marmi kini jelas pilihan untuk belajar cara pemakanan yang betul adalah bersama dengan program Bartech Fitness

Selepas mendaftar sebagai salah seorang daripada student saya, Kak Marmi lihat progress berat badannya mula turun. Body fat percentage mula nampakkan hasil daripada kaedah pemakanan yang di pelajari dan kaedah senaman yang ringan. Muscle pun bertambah.

Hasilnya, KakMarmi jadi semakin sihat dan cergas. Keadan kesihatannya jadi semakin baik dan dia memang highly recommendkan program ini kepada sesiapa yang ingin belajar cara turunkan berat badan tanpa produk.

Terinspirasi dengan kisah Kak Marmi?

Hubungi kami melalui butang di bawah untuk mendapat bimbingan selama 30 hari daripada Coach Shah