SEMAKIN TENANG, SEMAKIN SIHAT, SEMAKIN SLIM

Aku sayang mak aku, ye la siapa tak sayang mak sendiri kan. Perasaan tak sampai hati tu wujud bila tengok keadaan kesihatan mak yang makin teruk walaupun hari-hari makan ubat doktor. Pernah satu hari tu mak hampir terjeluak sebab banyak sangat ubat yang dia kena makan.

Aku faham, masalah tekanan darah yang tinggi, dan kencing manis yang menyebabkan dia kena makan ubat. Tapi sampai bila?

Aku bersyukur satu hari Amirah, jiran aku rekemenkan aku sesuatu. Dia rekemenkan untuk aku tonton video live facebook Shah AK tentang masalah tekanan darah tinggi. Aku terkejut, sebab ramai student Coach Shah yang jadi lebih sihat hanya dengan jaga pemakanan je!

Aku perlu dapatkan sesuatu yang macam ni kepada mak aku. Penat mak aku lahirkan aku dulu, takkan aku nak kedekut pula untuk dia. Aku terus tak fikir panjang dan daftarkan untuk mak aku MEAL PLAN dan program Titanium daripada coach. Tugas coach adalah pantau progress mak aku melalui pemakanan yang bersesuaian dengannya, tugas aku pula memastikan mak aku ikut betul-betul saranan coach Shah

Walaupun Coach Shah ni bukan doktor, tapi dia pakar bab makanan. Hasilnya aku lihat mak aku dah kurang dah sakit-sakit leher. Bacaan tekanan darahnya pula semakin baik.

Hari demi hari aku gembira melihat perkembangan mak aku. Aku lihat mak aku selalu tersenyum. Aku rindu senyuman manis mak aku. pakaian mak aku pun semakin longgar. Aku bersyukur di pertemukan dengan Coach Shah


Terinspirasi dengan kisah Puan Latifah Rahman?


Hubungi kami melalui butang di bawah untuk dapatkan konsultasi