“Dulu saya ikut diet susah coach. Makan sikit, train (exercise)pula hari-hari. Aduhh stress saya”

Itulah luahan Jessy Badin selepas melihat progress beliau. Kalau dulu walaupun berjaya turun 2kg, minggu depannya naik balik berat 2-3kg. Pernah juga dia terfikir, sampai nak jadi macam ni. 

Antara amalam diet Puan Jessy adalah diet OMAD diet dan liquid diet. 

Di sebalik usia yang dah menjangkau 50an, komitmen yang di tunjukkan olehnya sangat-sangat luar biasa. Memang hari-hari bersenam melalui program Premier. Melalui progress yang di tunjukkan dalam seminggu, Jessy berjaya turunkan berat badan sebanyak 3.2kg dalam masa 7 hari je!

Bukan setakat itu saja, perutnya yang agak buncit tu membuatkan dia rasa tak cantik. Dengan senaman yang sesuai melalui program Premier selama 3 bulan, serta penjagaaan makanan yang betul menurut kepada MEAL PLAN yang di tetapkan oleh Coach Shah, progress beliau sangat-sangat baik.

“Tak pernah saya ikut MEAL PLAN semudah ini” katanya. “Dulu kalau nak makan kena elak makan nasik, kena ambil produk itu produk ini, shake itu shake ini”. memang stress cara dietnya dulu. Sebab tu susah nak nampak kesan kurus

Semakin lama semakin nampak jelas bentuk badan Jessy. Akhirnya, berat badan dan bentuk badannya kini mula kelihatan lebih menarik.

“Saya baru tahu kalau makan teda jadual pun boleh jadi susah kurus ya”

Terinspirasi dengan kisah Puan Jessy?


Hubungi kami melalui butang di bawah untuk dapatkan konsultasi