KETAWA MENGENANGKAN CARA KURUS LAMA

Kelakar betul dulu. Punyalah saya nak kurus, saya ikut bulat-bulat apa orang cakap. Haslnya….aduh….makin gemuk!

Saya pernah belanja kepada produk kurus. Beratus jugak habis. Mula-mula nampak kesan, bila stop…astaga

Saya juga pernah ikut sorang coach ni. Dia suruh makan banyak, katanya boleh kurus. Lepas ikut apa dia cakap, rasa tertipu pulak. Berat saya semain naik.

Aduh, badan semakin membesar, dompet semakin menipis.

Sejak saya follow coach shah. Saya rasa macam ada sinar harapan pulak. Dalam masa tak sampai seminggu berat ba dan saya dah turun dah. Yang paling best, walaupun lepas habis program dengan Coach, berat badan saya semakin turun dan saya tahu nak turunkan balik macam mana kalau berat badan saya naik lagi.

Itu yang saya rasa jadi student Coach Shah ni berbaloi baloi tu!

Terinspirasi dengan kisah Puan Raiha

Hubungi kami melalui butang di bawah untuk mendapat bimbingan selama 30 hari daripada Coach Shah AK