Saya memang perlukan berat badan saya ni turun. Tangan saya kerap rasa kebas waktu pagi, kaki saya bila pijak lantai rasa sakit. Hari-hari saya mengeluh, bila laaa sakit-sakit ni nak hilang.

Pernah sekali saya beli produk kurus. Alhamdulillah, beraet badan saya turun. Tapi, muka saya nampak macam orang sakit. Apa guna nombor pada penimbang berat badan tu turun tapi orang tegur akak muka macam jerangkung?

Saya pun pernah juga amalkan diet suku suku separuh. Cuma masalah dia, saya tak pandai macam mana nak jadikan diet suku suku separuh ni jadi pilihan yang best. Banyak yang tak boleh makan.

Alhamdulillah, lepas saya kenal Coach Shah, dia banyak terangkan tentang cara pemakanan yang lebih betul. Macam mana saya tahu cara dia betul? Sebab sakit-sakit kaki dan kebas-kebas tangan setiap pagi tu makin lama makin hilang. 

Tambahan pula, saya boleh variasikan makanan saya. Saya masih lagi boleh makan apa saja dan masih lagi nampak hasil. Dalam masa 6 hari je berat badan saya berjaya turun 4kg. Dan yang paling seronok, badan saya nampak semakin slim. Orang pun dah mula tegur saya. Daripada XXL baju kerja saya, sekarang ni dah muat L. Tu pun dah longgar. 

Ya Allah, tak pernah saya bayangkan saya dapat turunkan berat badan macam ni dengan mudah. Kalau lah saya tahu cara macam ni wujud, tak perlu lagi dah saya gunakan produk kurus sebelum ni.

Terinspirasi dengan kisah Puan Asyiken

Hubungi kami melalui butang di bawah untuk mendapat bimbingan selama 30 hari daripada Coach Shah AK