YOU NAK I TOLONG YOU KURUS? BELI PRODUK I DULU!

“Eh ehh…ikut suka hati je. Produk apa pun kau tak terang betul-betul lagi, tiba-tiba nak paksa beli. Ape hal?!”

Itulah keluhan Cikgu Khadibah yang dah bosan di pergunakan sebegitu. Impiannya nak turunkan berat badan, produk menjadi penghalang.

Bukan tak pernah guna produk kurus sebelum ni. Pernah je. tapi hasilnya tak berpanjangan. Bila stop guna produk, berat badnan naik semula. Tak berbaloi.Sampai bila nak jadi macam tu

Satu hari beliau terjumpa FB Live Coach Shah AK yang sangat-sangat menekankan kurus TANPA PRODUK. Cikgu Khadibah rasa teruja bila tengok ramai student Coach Shah yang berjaya turunkan berat badan dengan mudah dalam masa yang singkat

“Jimat pun jimat” katanya dalam hati.

Lepas ikut MEAL PLAN yang telah pun di berikan dan di ajar macam mana nak variasikan MEAL PLAN tersebut, serta dapat bimbingan yang lebih dekat melalui program Titanium, progress Cikgu Khadibah jadi sangat-sangat memberangsangkan

Dalam masa seminggu je Cikgu Khadibah dapat turun hampir 3 kg dan berjaya turunkan 1 inci pada setiap anggota badan selama 8 hari!

Terinspirasi dengan kisah Puan Khadibah?

Hubungi kami melalui butang di bawah untuk dapatkan MEAL PLAN dan bimbingan selama 30 hari daripada Coach Shah AK