Happynyee di tegur suami semakin slim

Sejak kahwin dan bersalin, berat badan saya semakin meningkat. Saya risau. Saya tanak jatuh sakit. Anak-anak saya masih kecil dan apa akan jadi kalau saya tak jaga kesihatan saya. Siapa akan jaga anak-anak saya?!

Daripada situ saya bertekad nak kurus. Saya bukak shopee. Tengok produk kurus. Saya senaraikan beberapa produk yang ada review 5 star. Saya tunggu masa nak bayar je lagi. 

tiba-tiba telefon saya keluar notifikasi…

“Xara kurus tanpa produk” Shah AK is live now.

Saya terus tergerak hati untuk join live Coach Shah. Saya terkejut sebab terlalu ramai yang rekemen coach shah ni.

daripada situ saya bertekad untuk menjadi student coach. Belajar cara kurus yang betul.

yang paling menyeronokkan, suami dah mula puji semakin slim lepas seminggu ikut MEAL PLAN yang coach bagi. Perasaan berbunga0bunga tak terexplain oleh saya

Best kan bila dah jumpa cara kurus yang betul

Terinspirasi dengan kisah Puan Herna?

Tekan butang di bawah untuk menjadi sebagai student Coach Shah