Hampir pengsan sebab salah ikut diet

“abaaaannggg…..” debush

Aku bergegas ke luar rumah sebab terdengar suara isteri aku menjerit memanggil aku.

Isteriku, Marina yang masa tu tengah bersenam bersama Sofia dan Suraya di depan rumah berada dalam keadaan terbaring dan di kerumuni anak-anak kami. Jiran-jiran nampak bergegas-gegas ke arahnya risau dengan keadaan Marina

Ternyata Marina hanya terpengsan. Mana tak nya, makan kurang. Bersenam sehari sampai dua tiga jam. Hari-hari pulak tu.

Aku sangat risau dengan keadaanya yang sangat komited untuk turunkan berat badan tapi masih belum jumpa cara yang efektif.

Sehingga aku terjumpa Coach Shah yang pada masa tu dah membantu hampir 1,000 orang turunkan berat badan kurang daripada setahun Aku yakin caranya mesti senang nak ikut.

Di sebabkan perasaan kasih, aku dapatkan untuk Marina MEAL PLAN. Alhamdulillah, segalanya berubah selepas tu.

Dalam masa 7 hari saja Marina berjaya turunkan 3kg, dan bacaan kencing manis jadi semakin normal iaitu daripada 12 ke 5 


Kami semakin yakin dan percaya sebenanya ada je cara yang tak stress untuk turunkan berat badan

Terinspirasi dengan kisah Puan Marina?


Hubungi kami melalui butang di bawah untuk dapatkan konsultasi