Nampak macam orang sakit selepas guna produk kurus

Cikgu Misliah adalah seorang guru besar di salah sebuah sekolah di Kuala Lumpur. Beliau mempunyai masalah cepat mengah, cepat mengantuk dan sakit-sakit sendi akibat daripada berat badannya yang 85kg tu! 

Hari-hari beliau memerlukan masa untuk berehat yang lama apabila sampai di pejabatnya. Kadang-kadang beliau terpaksa tetamu yang ingin masuk ke pejabatnya untuk tunggu di luar sekejap untuk mengambil nafas akibat penat berjalan, walaupun jarak perjalanannya itu dekat je.

“Tak boleh jadi ni, sampai bila saya nak jadi macam ni” Jelas kebengangan di wajah Cikgu Misliah apabila mengadu kepada saya pada awal-awal program.

Setelah mendaftar menjadi student Bartech Fitness, Cikgu Misliah di berikan MEAL PLAN yang mengikut kepada makanan kegemarannya

“Coach, sebenarnya saya ni berdiet ke tidak ni?” tanya Cikgu Misliah sangat keliru. 

Sehingga satu hari, Cikgu Misliah perasan pergerakannya jadi semakin ringan. Rasa mengah-mengah apabila berjalan semakin lama semakin pudar. Terus beliau tergerak hati untuk timbang berat badan

“Coachhhh…Ya Allah saya dah turun 2.4kg dalam masa 7 hari je!” 

Semakin hari semakin nampak perubahan pada dirinya. Baju yang baru di beli pada hari raya tempoh hari kini dah semakin longgar. Rasa seolah-olah seperti pakai telekung pulak. Pergerakannya Cikgu Misliah pun jadi semakin lancar dan tak sakit-sakit sendi lagi dah.

Pernah dulu orang tegur Cikgu Misliah sewaktu pernah kurus dengan menggunakan produk, seolah-olah nampak macam muka orang sakit. Kini tak lagi selepas Cikgu Misliah pandai pilih makanan yang betul untuk mencapai ke target berat badan dan bentuk badan yang ingin di capai

Terinspirasi dengan kisah Cikgu Misliah?

Hubungi kami melalui butang di bawah untuk mendapat bimbingan selama 30 hari daripada Coach Shah AK