FLOW PROGRAM KIM KARDASHIAN, BEYONCE DAN JENNIFER LOPEZ

DAPATKAN MEAL PLAN

 

Setelah pendaftaran telah di buat, peserta akan dapat Whatsapp daripada saya (atau team saya pada masa akan datang) untk melaukan MEAL DIAGNOSIS

 

Meal Diagnosis adalah satu kaedah yang kami gunakan untuk mengenal pasti MEAL PLAN macam mana yang boleh saya buatkan untuk jadikan progress kurus anda jadi lebih cepat.

MEAL PLAN yang di sediakan hanya satu set sahaja berdasarkan makanan kegemaran peserta. Untuk memvariasikan makanan, peserta di galakkan untuk menonton Lesson 1 ke Lesson 5 dalam Rahsia Asas Kurus Part 1 Portal BMM.

PORTAL BMM

 

Portal BMM adalah sistem eLearning Bartech Fitness yang menempatkan video RAHSIA KURUS 7 HARI TANPA PRODUK. 

Akses ke dalam Portal BMM bergantung kepada pakej yang di ambil. Untuk Kim Kardashian adalah selama 30 hari, Beyonce adalah selama 90 hari, dan untuk Jennifer Lopez adalah selama 180 hari.

Username dan password akan di berikan setelah MEAL PLAN di berikan. 

Kami galakkan peserta untuk menonton kesemua video-video di dalam Portal BMM tersebut supaya tak perlu lagi nak bergantung kepada mana-mana produk atau mana-mana cara kurus yang salah termasuk kepada mana-mana coach kurus termasuk diri saya lagi dah 😜

WAJIB UNTUK MEREKA YANG NAK BERJAYA DALAM PROGRAM NI. TONTON VIDEO DALAM LESSON 1 – 5 DALAM RAHSIA ASAS KURUS PART 1 DALAM PORTAL BMM. 

Screenshot di bawah tunjukkan cara nak menonton video Lesson 1 ke Lesson 5

WEEKLY GROUP COACHING (WGC)

 

Weekly Group Coaching adalah salah satu daripada inisiatif kami untuk membantu kepada peserta supaya dapat tingkatkan keyakinan dan motivasi supaya dapat turunkan berat badan dengan baik dan konsisten.

Weekly Group Coaching di buat setiap hari Khamis jam 9 malam melalui Platform Zoom. Zoom link akan di hantar melalui email yang peserta daftarkan bersama dengan kami.

Bergantung kepada pakej yang di ambil, Kim Kardashian akan dapat sebanyak 4x WGC (selama 30 hari), Beyonce akan dapat sebanyak 12x WGC (selama 90 hari) dan Jennifer Lopez akan dapat sebanyak 24x WGC (selama 180 hari).

Untuk yang mengambil program Jennifer Lopez, diorang ada keistimewaan untuk menonton semula rakaman WGC yang lepas-lepas. 

Screenshot di bawah adalah cara untuk ke bahagian rakaman video WGC.

PROGRESS MONITORING (PM)

 

Fungsi progress monitoring adalah untuk kami mengetahui progress, cabaran dan soalan yang ada bagi setiap peserta.

Progress monitoring di lakukan setiap hari selasa sebelum jam 9 malam. 

Maklum balas yang di terima akan kami gunakan untuk membantu peserta lebih personalise lagi supaya progress kurus anda akan lebih cepat dan lebih terkawal

Link untuk Progress Monitoring ada di berikan melalui MEAL PLAN

Cara untuk ke Progress Monitoring adalah seperti di bawah

Soalan-soalan Lazim

MEAL PLAN akan di berikan oleh setelah penilaian MEAL DIAGNOSIS di buat.

 

Coach akan mengambil masa beberapa jam untuk susun jadual pemakanan (MEAL PLAN) peserta sebelum di berikan melalui Whatsapp

AccordionPenilaian mingguan di buat setiap hari Selasa melalui link yang akan di berikan melalui Whatsapp atau email. Penilaian mingguan ini untuk mengetahui keadaan semasa peserta selepas ikut MEAL PLAN dan cabaran yang dihadapi supaya saya akan bantu jawab ketika di dalam WGC setiap hari Khamis. Content

Berdasarkan feedback yang berikan oleh student kami, 30 hari tak mencukupi untuk menonton kesemua video di dalam Portal BMM. Setakat pada Mei 2021, Portal BMM dah ada 67 video dan akan di tambah lagi

 

Kami juga dapat feedback daripada student kami yang mana progress selama 30 hari dengan follow MEAL PLAN je, seseorang tu belum jumpa lagi tahap ‘plateu’ yang kadang-kadang menganggu emosi seseorang.

 

 

Walau bagaimanapun, bukan satu kewajipan untuk extend keahlian BMM. Bergantung kepada keperluan individu

Ada beberapa sebab, sebab yang pertama mungkin keahlian anda dah tak aktif dah. Kedua, mungkin kesilapan daripada pihak kami. Sekiranya untuk memastikan, sila semak status keahlian dengan klik My Profile pada menu di bahagian atas. Peserta boleh melihat keahlian, dan tarikh akhir bersama dengan Portal BMM. Sekiranya dah belum expired lagi, boleh hubungi kami semula melalui Whatsapp di 011-65151599

Anda boleh hubungi team kami di 011-65151599 melalui Whatsapp

Maaf, tiada.


Kecuali bagi mereka yang mengambil pakej Jennifer Lopez, ulangan dapat di tonton di dalam tab Weekly Group Coaching bahagian atas screen device anda.

Untuk program ini, peserta tiada akses bersama Coach Shah secara one on one. Untuk dapatkan one on one, peserta di nasihatkan  untuk upgrade ke Pakej Eksklusif iaitu sama ada Titanium atau Premier. Walaupun begitu, ia bergantung kepada kelayakan yang akan di nilaikan oleh saya sendiri.


Well its not for everybody. Untuk semak kelayakan boleh hubungi 011-65151599