Puan Hafizah sebenarnya dah lama buntu. Ye la, seorang yang mengusahakan sebuah restoren yang maju dan makin berkembang, waktu makan yang singkat, jalan yang terbaik adalah memakan makanan yang ada di depan mata. Iaitu makanan Penang.

Setiap hari usahawan muda ini buntu, macam mana caranya untuk dapat turunkan berat badan dengan makan yang ada di kedainya.  Takkan nak masak lain, masakan yang rebus-rebus, bakar-bakar di kedai makannya yang banyak berkuah?

Sehingga satu hari, kami terjumpa di salah sebuah event MenThor kami, beliau kini percaya jalan kurus masih ada sekiranya belajar cara kurus dengan betul.

Seperti mana waktu beliau dah suaminya nak mengembangkan restoren mereka, dengan ilmu yang di pelajarinya kini dariapada sebuah gerai tepi jalan kepada restoren yang ada beberapa cawangan. Sama juga dengan cara nak kurus.

Hasil daripada menjadi student Bartech Fitness, beliau berjaya menurunkan berat badan sebanyak 7 kilo dalam masa 10 hari.  Baju bersaiz lebih kecil yang pernah di beli untuk membakar semangatnya akhirnya dah muat.

“Saya tak sangka cepat nampak kesan” katanya dengan sangat teruja. “Kalau la saya tahu cara ni ada, dah lama saya follow coach” sambungnya dengan loghat pekat utara.

Terinspirasi dengan kisah Puan Nur Hafizah

Hubungi kami melalui butang di bawah untuk mendapat bimbingan selama 30 hari daripada Coach Shah AK