WANITA INI TERKEJUT, PRODUK KURUS PUN TAK DAPAT BANTU KURUS SECEPAT INI

Kak Melissa, berasal daripada Tambunan Sabah. Tak seperti orang lain, Kak Melissa atau lebih manis di panggil Kak Lisa punyai kebun sayur-sayuran yang fresh. Hari-hari beliau memasak sayur-sayuran yang di petik daripada kebunnya sebagai ikhtiar untuk dapat turunkan berat badan.

Di sebabkan komitmen untuk dapat turunkan berat badan, Kak Lisa juga telah membeli macam-macam produk dan aksesori kurus untuk cepat nampak hasil. Tapi malang, usahanya sia-sia sebab selepas di tinggalkan produk tersebut, berat naik sehingga dua kali ganda.

Sehingga satu hari, Kak Lisa terjumpa Facebook Live saya hasil daripada share kawannya. Kak Lisa teruja dan nak mencuba formula yang saya gunakan untuk membantu student saya dapat turunkan berat badan TANPA PRODUK!

Selepas Kak Lisa jadi student saya, saya mengkaji keadaan Kak Lisa yang bagaimana sebelum ni beliau susah nak turunkan berat badan melalui sesi MEAL DIAGNOSIS. MEAL PLAN juga di berikan kepadanya untuk dia ikut

Kelas mingguan yang di adakan mesti Kak Lisa ada dan tulis satu persatu point yang di berikan. Hasilnya, wow!

Sepanjang sebulan Kak Lisa ikuti program coaching selama 30 hari, dia dah berjaya turunkan sehingga 11kg. Baginya cara ni cara yang boleh di gunakan sampai bila-bila, tak terika dengan budget sebab ilmu kurus dah ada di dada!

Tahniah Kak Lisa!

Terinspirasi dengan kisah Kak Melissa

Hubungi kami melalui butang di bawah untuk mendapat bimbingan selama 30 hari daripada Coach Shah AK