CARA NAK KURUS SIHAT CEPAT ADALAH....

saya nak share sikit sepotong hadis sahih ni

خَيْرُ الناسِ أَنْفَعُهُمْ لِلناسِ

“Sebaik-baik manusia adalah yang paling bermanfaat bagi manusia” (HR. Ahmad, ath-Thabrani, ad-Daruqutni. Hadits ini dihasankan oleh al-Albani di dalam Shahihul Jami’ no:3289).

Kadang-kadang kita terlalu selfish dan self centered bila nak capai sesuatu. Fokus ke hadapan tanpa sedar, faktor luaran pun memainkan peranan yang penting jugak dalam nak mencapai sesuatu

Saya nak bagi contoh seperti Cik Fateah Nazirah, yang menetap di Miri Sarawak.

Cara yang di gunakan simple je, ikut MEAL PLAN, belajar cara kurus dan bantu keluarga yang nak turunkan berat badan.

Kesan yang sangat positif berlaku apabila berat badan beliau berjaya turun sebanyak 10kg dalam masa 30 hari.

Tak buang masa, tak bazir duit. Kurus like a boss

Terinspirasi dengan kisah Cik Fateah?

Hubungi kami melalui butang di bawah untuk dapatkan konsultasi