RASA KURANG BERKEYAKINAN BUATKAN SESEORANG ITU BERSELINDUNG DI SEBALIK JIRAN BILA AMBIL GAMBAR

“Mah, you sini depan I” itulah yang sering di minta oleh Hayati kepada Mah, jiran sebelah rumahnya.

Bukan setakat Mah je, Senah, Meon, Zaitun, Melah..selagi ada orang yang boleh duduk di depannya ketika bergambar, tak kisahlah ketika habis gotong royong ke, berzumba ke, mahupun ketika berhari raya waktu semua pakai baju lip-lap lip-lap tu.

Perasaan tak yakin terhadap bentuk badan membuatkan Hayati tak putus-putus semangat untuk turunkan berat badan. Macam-macam cara dah cuba. Daripada hiking ke aerobik. Daripada zumba ke pembelian produk. Apa yang Hayati dapat rasakan adalah, duitnya dan masanya banyak di habiskan. Kurusnya tak juga.

Semangat dan komitmen membuatkan Hayati terjumpa saya ketika saya buat facebook live.

Setelah beberapa kali menonton FB live saya, tiba-tiba Hayati tersentak dengan salah satu daripada tajuk live saya yang berkenaan dengan penggunaan produk kurus terhadap progress seseorang itu turunkan berat badan. Maka terus Hayati menghubungi team kami untuk dapatkan MEAL PLAN.

Alhamdulillah, setelah mendapatkan MEAL PLAN tersebut, Puan Hayati berjaya turunkan berat badannya sebanayk 2-3kg dalam masa 7 hari je

Satu persatu perkara positif berlaku setelah beliau mula menukarkan gaya hidup kepada yang lebih sihat, dengan cara mengamalkan senaman yang efektif serta tidak mengambil sebarang produk lansung

Hasil daripada semangat dan usaha serta komitmen Hayati, badan beliau jadi semakin lansing. Beliau berjaya tukar saiz bajunya daripada 4XL ke saiz M dalam masa yang singkat.

Di sebabkan itu, Hayati akan menjadi orang pertama ke depan bila gambar nak di ambil. Tiada lagi minta orang berdiri di depannya untuk menutupi ketidak yakinannya beliau terhadap bentuk badannya.

“yati, berdiri depan aku sat. Aku seganla orang nampak pelipat perut aku

Terinspirasi dengan kisah Puan Hayati?


Hubungi kami melalui butang di bawah untuk dapatkan konsultasi