Terasa diri seorang wanita yang tak sempurna, sehinggalah ...

Setiap bulan aku akan rasa berdebar-debar. Tanda macam nak turun, tapi kenapa macam takda apa-apa yang berlaku?

Murung. Macam di berikan harapan palsu. Tapi itulah yang selalu berlaku kepadaku setiap bulan. Kalau pregnant ok la jugak. Tapi tak.

Hampir setiap hari aku mencari jalan macam mana nak kembalikan rasa kewanitaan aku. Aku takut nak ambil ubat doktor atau jamu, sebab aku pernah tengok kawan aku sendiri dapat kesan sampingan. Ada yang berat badan naik mendadak, ada yang kulit gatal-gatal. Macam-macam lah

Sehingga aku bertemu dengan Coach Shah

Dia ni bukan doktor pun. Dia ni fitness coach. Tapi entah lah, aku pun tak tahu nak kata dia ni macam mana. Tapi yang penting aku berterima kasih kepadanya sebab betul-betul monitor dan track progress aku.

Hasil daripada MEAL PLAN yang coach berikan kepada aku, di samping one on one coaching tu memang menampakkan kesan. Aku kini dah tahu apa yang patut aku lakukan. Hasilnya di luar jangkaan saya.

Period aku kembali semula. Aku hanya ikut susunan makanan yang coach shah buatkan untuk aku. Berat badan aku pun mula turun. Kalau ikut dulu, diet lah macam mana pun, tak nampak kesan lansung. Rasa nak give up.

Sejujurnya aku memang tak berapa suka dengan progress aku. Berat badan aku hanya turun 4kg je. Tapi badan aku mula susut dan nampak semakin SLIM!! Aku puas hati, sebab orang ramai tegur aku sekarang!

Sepanjang program Titanium bersama Coach Shah dan Bartech Fitness, ia menjadi satu titik tolak kepada perubahan positif diri aku. Rugi kepada mereka yang rasa nak kurus tu tapi tak jumpa dengan Coach Shah

Terinspirasi dengan kisah Puan Amie?


Hubungi kami melalui butang di bawah untuk dapatkan konsultasi