BAPAK AAA...CANI JE CARA NAK KURUS?!

Begitulah ekspresi Tuan Anuar. Tak la target tinggi sangat pun, 5 kilo je nak turunkan dala masa sebulan.


Hari-hari Tuan Anuar pilih makanan yang sihat, kurangkan ambil nasi dan makanan-makanan lain. “Rasa dah betul dah, kenapa macam takde apa-apa jadi pun”, rungutnya


Satu hari Tuan Anuar ternampak saya buat live cakap pasal cara kurus yang tak menyeksakan. Beliau berminat nak try cuba test tengok dulu, manalah tahu kot-kot serasi. Terus Tuan Anuar hubungi saya masa tu.


Di sebabkan lama dah makan masa untuk cuba turunkan berat badan, dan di sebabkan keinginan untuk menjadikan diri beliau lebih ringan kerana keperluan karier, Tuan Anuar mengambil program Titanium dan ikut MEAL PLAN yang di berikan.


Alhamdulillah, berhasil. “Selama ni saya ingatkan nak kurus ni kena makan sikit. Rupa-rupanya tak semestinya eh coach” Katanya sambil tersenyum

Terinspirasi dengan kisah Tuan Anuar?


Hubungi kami melalui butang di bawah untuk dapatkan konsultasi