BAJU MAKIN LONGGAR DALAM MASA 3 MINGGU JE!

Akak dulu selalu sakit-sakit badan. Nak berjalan sakit. Nak bangkit sakit. Kadang-kadang nak bersin pun sakit sendi. Akak ingatkan ini penyakit yang serius, rupanya akak hanya kena turunkan berat badan je.

Akak pernah join zumba. Ya Allah, nak melompat terkinja-kinja macam tu memang bukan akak la. Dah la nak berdiri pun sakit, ini kan pulak nak melompat. Ishhh…tak kuasa akak!

Sehinggalah satu hari tu akak terjumpa dengan seorang Coach ni, Shah AK nama dia. Akak teruja bila dia ajar macam mana kita boleh turunkan berat badan TANPA PRODUK. Yang lagi best, ada sorang kawan akak yang pernah jadi student dia, memang slim terus dia. Terus nampak lebih muda. Teruja akak!

Akak memang tak fikir panjang dah, akak terus tanya macam mana nak jadi student Coach Shah. Lepas tu terus akak daftar sebagai student. Akak tak boleh tahan dah. Akak kena jugak hilangkan masalah sakit-sakit sendi akak ni. Umur baru awal 40an, tapi sakit-sakit badan macam umur nenek akak. 

Maka bermulalah perjalanan akak sebaga student Bartech Fitness. Nervous jugak, tengok Coach Shah macam orangnya garang. 

Lepas dah mulakan sesi pertama, alangkah terkejutnya akak, yang Coach Shah ni peramah orangnya. Dia tunjukkan pada akak sebenarnya mana silap pada pemakanan akak yang buatkan akak sakit-sakit badan tu. Bersyukur akak sebab mulakan sekarang, sebab kalau tak banyak lagi penyakit akak akan dapat.

Lepas sesi pertama tu, Coach berikan akak MEAL PLAN. Akak ikuuuttttt je. Dalam masa 3 hari tu, badan akak mula rasa ringan. Akak pelik, tapi pada masa yang sama akak excited.

Dan dalam akak tak perasan, setelah beberapa minggu akak ikut cara Coach, berat akak mula turun. Badan akak mula susut. Akak pakai baju kurung kerja akak dah rasanya macam pakai telekung. tapi akak pakai je jugak sebab akak belum sempat lagi beli baju baru.

Dengan penjimatan yang ada ni, daripada akak beli produk kurus setiap bulan, akak gunakan kepada beli baju-baju baru!

Akak ada cakap dengan kawan akak yang sorang tu,dia memang ada masalah berat badan. Akak suruh dia join Coach Shah. Dia ajar mudah paham, senang ikut, yang paling best, tiba-tiba je kurus. 

Terkejut akak

Terinspirasi dengan kisah Puan Norliza?

Hubungi kami melalui butang di bawah untuk mendapat bimbingan selama 30 hari daripada Coach Shah AK