CARA PALING CEPAT SLIMKAN BADAN WALAUPUN TAK SEMPAT BERSENAM!

Lesu, penat. Buat keje sikit dah mengah. Umur baru awal 40an. Tapi, Ya Allah…malulah nak cerita

Pernah sekali saya berjalan keliling padang dengan anak saya, saya tak tahu berapa tapak dah masa tu. Tapi peluh berjurai di dahi. Rasa seram sejuk. Jantung berdegup kuat sangat. Nafas tercungap-cungap. Mata berpinar-pinar. Saya dengar samar-samar je anak saya cerita pasal kawan sekolah dia, yang nama Iffah tu.

Saya pegang tangan anak saya. Nak mintak dia berhenti kejap, tak larat nak cakap. Pening sangat masa tu. Saya mencangkung. Nak baring, tapi malu la pulak orang ramai di track jogging ni.

Anak saya papah saya duduk di kerusi kat situ. Di kipas-kipasnya saya dengan tangan dia. Nampak muka anak saya panik, tapi tak tahu nak call ambulan ke atau apa.

10 minit kemudian, saya macam dah ok sikit. Saya ajak nak saya balik. Tak larat. Saya pandang belakang. Takde la jauh sangat berjalan. Tapi ye la bawak badan berat macam ni memang mengah.

Saya tanak lagi jadi macam ni. Saya nak cergas, nak teman anak saya berjogging. Dia dah meningkat remaja. Macam-macam boleh jadi. Saya kena jaga dia.

Akhirnya setelah saya terjumpa dengan Coach Shah dan belajar cara kurus yang betul. Kejadian tu tak pernah jadi lagi.Malah lepas amalkan Bartech Superfood, badan saya semakin ringan, nafsu makan saya dapat di kawal. 

Overall, berat badan saya semakin turun. 1kg je seminggu, yelah saya tak sempat nak bersenam minggu ni. Tapi, Saya jadi semakin slim. Rasa macam magic. Tapi ni lah hakikat. 

bartech Superfood adalah sejenis makan di buat secara homemade daripada bahan organik. Resepi daripada Coach Shah khususnya untuk bantu mereka yang susah kawal selera makan

Terinspirasi dengan kisah Puan Batrisya

Hubungi kami melalui butang di bawah untuk mendapat bimbingan selama 30 hari daripada Coach Shah AK