APA KATA MEREKA SETELAH IKUT MEAL PLAN

Setelah membina satu revolusi cara kurus tanpa produk sejak November 2019, alhamdulillah seramai 1,424 orang studet (5 Julai 2021 jam 6:21pm)

Rahsia kejayaan ini bukanlah terletak kepada saya. Jujurnya saya seorang fitness coach biasa je. Tapi yang menjadikan kejayaan ini satu legasi adalah disebabkan ilmu yang di amalkan oleh student saya sehingga mereka perasan perubahan yang sangat ketara setelah ikut MEAL PLAN yang di sediakan
Pernah juga orang tanya kepada saya, apa ada dalam MEAL PLAN tu?

Saya jawab, dalam MEAL PLAN tu ada makanan kegemaran mereka. Apakah makanan kegemaran mereka? Sebenarnya ikutlah suka makan apa? Saya suka makan makanan macam contohnya ayam masak merah, masak kari, masak black pepper, rendang…perghhh…terliur kejap

Apa pulak makanan anda? Boleh jadi makanan western? Atau boleh jadi makanan melayu? Atau makanan cina atau makanan india?

Sebenarnya setiap makanan yang kita makan tu ada kaitan dengan macam mana cara kita boleh turunkan berat badan dengan cepat dan secara TAK SENGAJA. Bukan main-main ni, ni real.

Alhamdulillah, ramai yang telah memberikan feedback positif hasil daripada mengikut MEAL PLAN

Soalannya, anda bila lagi?

Berminat nak mulakan proses berdiet anda dengan MEAL PLAN?


Hubungi kami melalui butang di bawah untuk dapatkan konsultasi