Kasih seorang ibu, yang inginkan perkara terbaik untuk anak-anaknya

Itulah yang di alami oleh Puan Aida. Sayu hatinya melihat anak beliau struggle dengan masalah berat badan. Walaupun usia masih muda, namun rasa sengal-sengal sendi dah di alaminya, seolah-olah bila berjalan tu macam orang yang dah berumur.

Macam-macam produk telah di berikan anaknya minum, namun tak dapat nak konsisten. “Yalah, anak lelaki kan. Kalau boleh nak di hidangkan baru di ambil, itu pun kadang-kadang belum tentu” rungut hati Pn Aida.


Namun begitu, perasaan ingin tahu Pn Aida terhadap cara yang Coach Shah gunakan semakin tinggi, lebih-lebih lagi bila cara beliau lebih menekankan kaedah kurus tanpa produk.

Maka beliau pun daftarkan anaknya, Tuan Hashraf ke dalam program Titanium. Selain daripada Coach Shah buatkan MEAL PLAN, beliau juga kenal pasti waktu bila yang Tuan Hashraf free untuk makan kerana waktunya agak padat sebab menjalankan bisnes ibunya.

Coach Shah juga mengenal pasti apakah kedai-kedai makanan atau food delivery service yang ada di sekeliling kawasannya supaya Coach Shah dapat buatkan MEAL PLAN mengikut apa yang mudah untuk di pilih sebagai makanan dalam MEAL PLAN.

Setelah di terangkan apa yang patut di pilih, pemilihan makanan yang patut di lebihkan dan yang patut di kurangkan mengikut kepada aktiviti Tn Hashraf, senarai MEAL PLAN pun di keluarkan

Alangkah terkejutnya pasangan ibu dan anak ini apabila mendapati berat badan Tn Hashraf berjaya turun seawal 7 hari. Malah seluar pun semakin longgar dan perlu beli seluar baru sebab nampak pelik dengan jerutan tali pinggang macam tu.

“Kenapalah saya tak jumpa Coach Shah awal-awal dulu” kata Pn Aida kepada Coach Shah

Terinspirasi dengan kisah Tuan Hashraf?


Hubungi kami melalui butang di bawah untuk dapatkan konsultasi