TAK SENGAJA TURUNKAN 7.2KG DALAM MASA 2 MINGGU LEPAS IKUT MEAL PLAN

Tuan Amirul Naufal antara client awal kita sebelum Bartech Fitness ni di tubuhkan


Pada ketika tu saya tak tau nak fokuskan kepada siapa. So saya main hentam je la siapa yang bertanya, saya jawab. Especially bila saya baru buat Facebook Live dan buat sesi soal jawab harian di dalam Facebook personal saya.


Dapat la soalan daripada Tuan Amirul ni, nak turunkan berat tapi tak tahu nak mula kat mana. Simple je la soalan tu, tapi saya tak sangka jawapan ringkas saya buatkan dia rasa …ehhhh….bang…dh turun berat….


So saya rasa, ok its time for me to do it a little serious especially kepada mereka yang sangat gila komited nak kurus tanpa produk

Terinspirasi dengan kisah Tuan Amirul Naufal?



Hubungi kami untuk dapatkan konsultasi melalui butang di bawah kalau nak experience rasa keterkejutan berjaya kurus tanpa produk macam Tuan Amirul Naufal 😜