AKU TAK YAKIN BOLEH KURUS SEBAB MASALAH UMUR!

Seronok lihat kawan-kawan cucu aku, ceria je. Takde masalah apa-apa dalam hidup. Usia macam ni, semua benda jadi mudah, asalkan betul-betul nak berubah.

Sejak dah masuk usia 60 lebih ni, keyakinan aku jadi tak berapa nak ada bila orang cakap aku boleh turunkan berat badan. Dengan masalah vertigo buatkan aku rasa susah nak bergerak lagi buatkan aku rasa impossible untuk aku dapat capai berat badan yang aku inginkan melalui senaman yang di ajar di internet.

BIla aku jumpa je sesiapa yang menjual produk kurus aku lagilah rasa skeptikal. Tak yakin.

Tapi akhirnya aku rasa tergerak hati bila aku terjumpa live daripada Coach Shah, yang ajar cara kurus tanpa produk.

Aku yakin kalau nak kurus ni memang tak perlu produk. Sebab pada zaman aku 40-50 tahun lepas  dulu, mana ada produk kurus. Sekarang ni walaupun ada produk kurus, aku lebih senang jumpa org gemuk berbanding masa zaman aku kanak-kanak dulu.

Lalu bermulalah kisah aku dengan Coach Shah.

Coach Shah hubungi aku setelah aku agree untuk dapatkan MEAL PLAN daripadanya. Dia guide aku setiap 3-5 hari sampai cukup sebulan pogram aku dengan dia.

Ini progress aku secara singkat

7 hari pertama – aku dah berjaya turukan berat badan yang dah lama statik

Hari yang ke 27  – Aku dah boleh pakai semula baju saiz M daripada saiz XL

Hari yang ke 45 – Vertigo aku hilang

Keyakinan aku terbina melalui Coach Shah dan Bartech Fitness

Hubungi kami melalui butang di bawah untuk dapatkan konsultasi