Macam-macam aku dah usahakan, namun takde hasil.

Aku dah belanja sampai beribu-ribu ringgit untuk aku pikat hati suami semula. Sebagai seorang isteri, siapa yang tanak di belai oleh suami walaupun usia berkahwinan dah menjangkau berbelas tahun lamanya. Aku rindukan kenangan ketika baru bergelar isteri yang sah kepada suamiku.

Namun tahun demi tahun, setelah melahirkan beberapa orang cahaya mata berat badan aku bertambah. Saiz baju aku makin membesar dan aku lihat badan aku dah kurang menarik. 

Aku tanak suamiku rasa aku ni tak dah tak cantik dah. Aku tanak suami aku rasa aku tiada usaha nak tampak lebih menarik.

Sebab tu aku berusaha mencari produk dan bersenam melalui Youtube. Namun jumpa jalan buntu. Aku gagal.

Alhamdulillah, setelah aku diperkenalkan dengan Coach Shah melalui salah seorang kawan aku yang dah makin slim dah. Katanya ini semua hasil daripada MEAL PLAN yang di berikan oleh Coach Shah AK. 

Aku mula tertanya-tanya, takkan lah boleh makan sedap-sedap boleh kurus?!

Tapi itulah yang terjadi. Badan aku semakin mengecil dan berat badan aku mula turun walaupun tak sampai seminggu ikut cara ni.

Aku teruja. Sebab akhirnya aku berjaya jumpa dengan cara kurus tanpa produk yang menjimatkan. 

Akhirnya suami aku menghadiahkan sepasang pakaian baru untuk aku. Sebabkan pakaian lamaku dah longgar. Suamiku memelukku dengan erat sambil berbisik, “sayang dah semakin slim dan cantik macam masa muda dulu”

Aku sebak…


Terinspirasi dengan kisah Puan Fauziah?


Hubungi kami melalui butang di bawah untuk dapatkan konsultasi