Terpaksa menyorok dalam kotak untuk elak kene bodyshamming?

Sekiranya ya, jangan risau. Kami telah bantu lebih daripada 2,600 kes seperti anda dan mereka akhirnya berjaya jadi lebih slim tanpa menggunakan sebarang produk!

PERKENALKAN

WEBINAR ZERO TO SLIMFIT

Kuasai 5 STEP RAHSIA untuk kurus TANPA PRODUK!

3 DISEMBER 2022 | Sabtu | 9 pm | Zoom

Sebelum saya terangkan apakah Webinar Zero To Slimfit, tonton video ini dulu

Apa yang anda akan kuasai dalam Webinar Zero To Slimfit kali ini?

Cara kurus tanpa produk

Saya bongkarkan bagaimana turunkan berat badan tanpa belanja satu sen pun kepada produk kurus

Kurus walaupun tak bersenam

Bagaimana sebenarnya tanpa bersenam, berat badan masih lagi boleh turun seawal 7 hari

Diet dengan 0 stress

Fahami bagaimana boleh makan apa saja dan masih lagi boleh turunkan berat badan

Feedback mereka yang telah berjaya dengan Bartech Fitness?

Review di Facebook Page Shah AK

  • positive review  Join dah follow plan meal yang Shah AK sediakan. Dua minggu saya ikut berjaya turun kan 3kg. Badan saya rasa selesa dalam pergerakkan.

    Raiha Ab Rahman Avatar Raiha Ab Rahman
    07/02/2021
  • positive review  Alhamdulilah syukur ditemukan dgn Coach Shah AK Banyak benda yg sy pelajari dari Coach. Meal plan superb, coach sunguh2 Utk bantu saya dalam menyelesaikan masalah yg sy hadapi Dulu badan Sy terasa kembang setaman Dan skrg Bdn Sy mula menyusut kembang nya setelah ikuti segala ilmu yg Coach berikan.korang yg tercari-cari ilmu Utk mengatasi masalah berat badan blh hubungi Coach Shah ak Tq Coach #mision2021 #setmygoal #bartechfitness

    Norhayati Ali Avatar Norhayati Ali
    13/01/2021
  • positive review  Program yang sangat membantu untuk turun kan berat badan, banyak ilmu diet yang akan dapat melalui program ni... Saya dah berjaya turun kan berat badan 8kg.. Tq so much 🌹

    Aishah Ramli Avatar Aishah Ramli
    24/03/2020
  • positive review  As Salam.. Alhamdulillah.. Dlm masa 22 hari dh lose 4 kg😍... Bdan rasa ringan.. Bju pon dh longgar skit.. Tp still on diet utk capai BMI betul.. Terus istiqomahπŸ’–tq cheta sbb offer plan titanium & coach shah yg byk beri ilmu & tunjuk ajarπŸ‘πŸ‘ Mkn utk kurusπŸ₯¦πŸžπŸ“πŸ‰πŸŽπŸ—πŸ₯©

    Norlizah Mohd Nor Avatar Norlizah Mohd Nor
    04/07/2020
  • positive review  Hi,saya telah mengambil pakej Supreme selama 7 hari ,bermula 3/5/2020 hingga 9/5/2020. Coach telah mengajar Diet yang sangat mudah untuk saya amalkan tidak perlu berlapar seperti diet yg lain. Ini adalah program diet terbaik bagi saya.

    Rahman Salim Avatar Rahman Salim
    10/05/2020
  • positive review  THE BEST SLIMMING & HEALTHY COACH ❀️

    Golden Rose Saleena Avatar Golden Rose Saleena
    04/02/2021
  • positive review  Thanks to kak Acik Ross yg kenalkan Coach Shah pada saya...saya ternmp sharing posting kt FB, Bersyukur sangat dpt jumpa FB Shah AK ni, Bnyk sangat ilmu yg Coach share dlm tu, Setiap pagi dn mlm,Coach xpernah jemu utk bantu org2 di luar sana yg ada masaalah berat badan dn sekaligus dpt juga selesaikan masaalah kesihatan kita...its a bonus guyss...nak tls pnjg2 pn xguna sbb korang kena follow fb coach rapat2,coach ada program meal plan yg magic utk bagi korang trn berat,sambil makan 5 kali sehari,makan kenyang tapi sihat dan selim... Jadi saya sangat2 syorkan org2 di luar sana...come and join us,coach pn ada program 1 to 1 coaching ,mmg berbalui bila saya join program tu sbb saya blh kawal penyakit drh tggi,kolesterol dn juga sakit2 sendi,syukur Alhamdulillah Allah temukan saya... Jgn tunggu lama2 bln puasa pn coach tetap ajar kami semua bersenam bersama2 di alam maya😘πŸ’ͺπŸ»πŸ˜…

    Zahara Abu Bakar Avatar Zahara Abu Bakar
    15/04/2021
  • positive review  diet yg mudah diikuti & difahami coach yg hebat sentiasa ambk berat dgn student

    Sue Dexandra Avatar Sue Dexandra
    30/12/2020
  • positive review  Perkongsian ilmu yang terbaik dan nampak keikhlasan untuk membantu orang yang bermasalah obesiti menjadi lebih sihat secara tak langsung bonus memudahkan mereka membuat amal ibadat

    Siti Eshah Md Ramli Avatar Siti Eshah Md Ramli
    01/04/2021
  • positive review  Saya ikut meal plan yg coach bagi pada 5 okt 2020 iaitu promo 10.10....dapat je tu,terus ikut betul2 smpi sekarang... Berat asal 76.8kg,sekarang dah 69kg...target saya untuk smpi disember 2020 adalah 70kg sahaja sebenarnya..ni terlajak ke 69kg 🀩.. Coach pun sangat2 membantu, diet yg x stress..🀩

    Amie Joba Avatar Amie Joba
    08/11/2020

Transformasi Student Bartech

Siapa saya?

Tempah seat anda SEKARANG hanya serendah RM199

RM39 SAHAJA!

Klik icon whatsapp di atas untuk
saya tolong daftarkan Zero To Slimfit

Soalan Lazim

RM39  je daripada harga asal RM199.

3 Disember 2022, jam 9 malam

Webinar ini akan di adakan melalui Platform Zoom. Sila download aplikasi zoom di laptop, di handphone atau di tablet anda.

Sekiranya tak pasti macam mana nak guna zoom, boleh semak email anda juga sebab kami akan memberikan cara bagaimana nak menggunakan aplikasi tersebut

Pertama anda kena kerap semak email dan Whatsapp. Kami akan hantar notifikasi melalui email dan Whatsapp.

Kedua, sediakan pen dengan buku. Biasanya akan habis dalam 3-5 muka surat juga nanti

Ketiga, sediakan juga earphone untuk mengelakkan daripada gangguan bunyi luarab

Keempat, duduk dalam keadaan selesa dan berpakaian sopan. Walaupun mungkin anda tak onkan kamera di dalam Zoom, tapi tu namanya ada berguru