SESI LEPAK ZERO TO SLIMFIT

Kuasai 5 STEP RAHSIA untuk kurus TANPA PRODUK!

10 Jun 2023 | Sabtu | 9 pm | Zoom

10 PENDAFTAR TERAWAL AKAN JOIN SESI BEDAH SIASAT!

Sesi bedah siasat bertujuan untuk cari perubahan kecil daripada amalan berdiet sekarang untuk cepatkan progress 3x ganda!

Apa yang anda akan kuasai dalam Webinar Zero To Slimfit kali ini?

Cara kurus tanpa produk

Saya bongkarkan bagaimana turunkan berat badan tanpa belanja satu sen pun kepada produk kurus

Kurus walaupun tak bersenam

Bagaimana sebenarnya tanpa bersenam, berat badan masih lagi boleh turun seawal 7 hari

Diet dengan 0 stress

Fahami bagaimana boleh makan apa saja dan masih lagi boleh turunkan berat badan

Feedback mereka yang telah berjaya dengan Bartech Fitness?

Review di Facebook Page Shah AK

  • positive review  Ilmu yg bagus dan mmg best ape yg diajar..senang faham

    Martini Mohamad Avatar Martini Mohamad
    29/03/2021
  • positive review  Assalamualaikom..Syukur Alhamdulillah saya berjaya turunkan berat badan dalam masa 6 hari 2.3kg tampa perlu berlapar. terima kasih Coach Shah yang telah bagi tunjuk ajar ilmu yang luar biasa hebatnya, yang paling saya seronok sangat tak perlu berlapar dan tetap boleh makan seperti biasa cuma kena pandai pilih makanan yang sesuai nak dimakan.sebelum ni dah macam-macam cara saya cuba nak turunkan berat badan tapi tak sama dengan apa yg diajar oleh Coach Shah.Setelah amalkan ilmu yang luar biasa ni badan dah rasa ringan perut dah kempis kulit rasa lebih cantik lembab tak kering, saya yakin ini cara yang betul dan mudah utk turunkan berat badan dan lebih sihat.

    Sharifah Norbaety Avatar Sharifah Norbaety
    24/06/2020
  • positive review  Setakat ini bagi saya penyampaian choah shah cukup baik mudah di faham dan di ikuti..saya bole makan apa saja yang penting jaga koleri dan makan ikut keperluan tenaga yg di perlukan..

    Normidah Normidah Alan Avatar Normidah Normidah Alan
    29/03/2021
  • positive review  saya mengikuti program titanum.. walaupun berat x berapa nk turun tp sy rse lebih sihat & cergas.. saya rse meals plan yg sy ikut pon mudah..

    Azila Tukijan Avatar Azila Tukijan
    17/09/2020
  • positive review  Suka dengar cara penyampaian coach yang jelas dan mudah difahami.

    Shamsinar Borhan Avatar Shamsinar Borhan
    29/03/2021
  • positive review  Mega live adalah satu modul terbaik utk membantu org ramai memahami dgn lebih jelas dan lebih mendalam cara ingin turunkan berat badan tanpa produk....penyampaian yg mudah di fahami....cuma perlu ada 5 minit utk ke bilik air atau utk minum sbb masa terlalu panjang...keseluruhan mmg terbaik...testimoni pun wujud menjadikan org lebih yakin dgn apa yg coach sampaikan....👍👍👍

    Asmah Mohamed Avatar Asmah Mohamed
    31/03/2021
  • positive review  diet yg mudah diikuti & difahami coach yg hebat sentiasa ambk berat dgn student

    Sue Dexandra Avatar Sue Dexandra
    30/12/2020
  • positive review  Alhamdulillah Dan syukur pada Allah kerana ditemukan dgn program kurus secara sihat bersama Coach Shah Ak.. Semoga saya Istikomah dalam usaha utk turun kan berat badan. Program yg Sgt bagus. Baru 1minggu join dah turun dekat 4kg..Alhamdulillah.

    Putri Alya Avatar Putri Alya
    05/07/2020
  • positive review  Terima kasih coach sebab memberi semangat dan yakin dengan Saya. Coach sangat2 membantu dan mengambil berat tentang progress client . Sangat sempoi dan penuh dengan kata2 pembakar semangat. Mudah dihubungi pads bila2 mass utk mendaptkan nasihat.

    Misliah Ahmad Avatar Misliah Ahmad
    01/10/2020
  • positive review  alhamldh,dgn ikuti program shah ak ni.yg d gelarkn pakar bomoh kurus..sy br 10hr join bert dh trun 2.1kg dgn diet santai2..salah 1 diet tidak memaksa diri utk berlapar.malh sentiasa kenyg..semoga ilmu yg d sampaikn oleh coach shah ak dpt d jadikn panduan wlpn d mn sj sy berada..org yg kata diet itu membosankn bg org2 yg xde ilmu sebenarnya..

    Suara Mesteri Avatar Suara Mesteri
    12/07/2020

Transformasi Student Bartech

Siapa saya?

Jadi pendaftar terawal SEKARANG, hanya serendah RM199

RM47 SAHAJA!

Billing and Shipping Details

Your order

Product Subtotal
Zero To Slimfit  × 1 RM199.00
Subtotal RM199.00
Total RM199.00
  • Sesuai untuk local transaction

Klik icon whatsapp di atas untuk
saya tolong daftarkan Zero To Slimfit

Soalan Lazim

RM47  je daripada harga asal RM199.

10 Jun 2023, Sabtu, jam 9 malam

Sesi ini akan di adakan melalui Platform Zoom. Download aplikasi zoom di laptop, di handphone atau di tablet anda.

Sekiranya tak pasti macam mana nak guna zoom, kita akan guide melalui whatsapp

Pertama anda kena kerap semak email dan Whatsapp. Kami akan hantar notifikasi melalui email dan Whatsapp.

Kedua, sediakan pen dengan buku. Biasanya akan habis dalam 3-5 muka surat juga nanti

Ketiga, sediakan juga earphone untuk mengelakkan daripada gangguan bunyi luarab

Keempat, duduk dalam keadaan selesa dan berpakaian sopan. Walaupun mungkin anda tak onkan kamera di dalam Zoom, tapi tu namanya ada berguru