Terpaksa menyorok dalam kotak untuk elak kene bodyshamming?

Sekiranya ya, jangan risau. Kami telah bantu lebih daripada 2,600 kes seperti anda dan mereka akhirnya berjaya jadi lebih slim tanpa menggunakan sebarang produk!

PERKENALKAN

WEBINAR ZERO TO SLIMFIT

Kuasai 5 STEP RAHSIA untuk kurus TANPA PRODUK!

3 DISEMBER 2022 | Sabtu | 9 pm | Zoom

Sebelum saya terangkan apakah Webinar Zero To Slimfit, tonton video ini dulu

Apa yang anda akan kuasai dalam Webinar Zero To Slimfit kali ini?

Cara kurus tanpa produk

Saya bongkarkan bagaimana turunkan berat badan tanpa belanja satu sen pun kepada produk kurus

Kurus walaupun tak bersenam

Bagaimana sebenarnya tanpa bersenam, berat badan masih lagi boleh turun seawal 7 hari

Diet dengan 0 stress

Fahami bagaimana boleh makan apa saja dan masih lagi boleh turunkan berat badan

Feedback mereka yang telah berjaya dengan Bartech Fitness?

Review di Facebook Page Shah AK

  • positive review  saya mengikuti program titanum.. walaupun berat x berapa nk turun tp sy rse lebih sihat & cergas.. saya rse meals plan yg sy ikut pon mudah..

    Azila Tukijan Avatar Azila Tukijan
    17/09/2020
  • positive review  1. Couch yg hebat 2. Penerangan yg jelas melalui live n megalive baru2 ini 3. Banyak ilmu yg bjaya digali melalui penerangan yg diberikan. 4. Memberi suntikan semangat kpd peserta melalui penerangan yg diberikan

    Nor Zimah Avatar Nor Zimah
    29/03/2021
  • positive review  Tips yang diberikan sangat membantu dalam mencapai target berat. Tidak lokek dalam berkongsi ilmu.

    Mohamad Faizal Alian Avatar Mohamad Faizal Alian
    08/03/2020
  • positive review  Salam coach.....Dah hampir sebln dh sy join progrem ni.kesihatan sy semakin ok badan pun rasa ringan cergas sepjg hari sy senang hati sangt.tapi yg x puas hati berat badan sy x turun banyak sangat.boleh Koh Coach bagi meal plan yg lain supaya ikot.meal plan yg ni sy rasa x berkesan ini pandangan sy je.sy susah hati lh.dgn usaha sy x berjaya.Berat yg tetap sama.sejujur nya sy cemburu tengok tesmoni org yg banyak turun kg mereka.🀣🀣🀣 sy dh turut meal plan yg di beri .di mana kesilapan sy.sy x tahu...😭😭😭conch tolong bantu sy boleh?🀣🀣🀣. dah habis tempuh dh minggu ni itu keluhan hati sy . sy minta maaf.apa yg harus sy buat.....mukim sy x berape faham kolori /ambil protein kotπŸ™πŸ™πŸ™

    Rahima Ima Avatar Rahima Ima
    08/06/2020
  • positive review  Suka dengar cara penyampaian coach yang jelas dan mudah difahami.

    Shamsinar Borhan Avatar Shamsinar Borhan
    29/03/2021
  • positive review  Hi,saya telah mengambil pakej Supreme selama 7 hari ,bermula 3/5/2020 hingga 9/5/2020. Coach telah mengajar Diet yang sangat mudah untuk saya amalkan tidak perlu berlapar seperti diet yg lain. Ini adalah program diet terbaik bagi saya.

    Rahman Salim Avatar Rahman Salim
    10/05/2020
  • positive review  Good explanation and guide on losing weight

    Izan Cookies Avatar Izan Cookies
    16/07/2020
  • positive review  Pada saya Coach Shah seorng pakar dlm diet pemakanan.So,siapa yn nk slim sila cari beliau

    Zaliha Deraman Avatar Zaliha Deraman
    30/04/2020
  • positive review  Terima kasih coach..sgt2 xsangka sya dpt turun berat bdan tanpa sya sedar..mealplan yg diberikan mudah untk diikut...sya dah turun berat sbyk 3kilo dlm msa smggu..dri 122 tgal 119 dh.teruja sgt...bdan pon dh ringan mudah untk pergerakan..bribadat dh ok..xpnat dah..xrugi lgsung join program ni..sgt2 mbntu untuk turunkan berat bdan..tq coach

    Syakirah Ab Rahman Avatar Syakirah Ab Rahman
    04/02/2021
  • positive review  Just make recommend Coach Shah... Bersyukur sgt dpt bertemu dgn Coach shah.. Meal plan yg hebat... diet program yg sgt mudah dan hasilnya awesome... diet yg tidak stress. Saya berjaya menurunkan berat badan dlm 5 hari.. 98.6 kg to 93.5 kg .. Coach Shah mmg hebat.. Mantap dan terbaik Coach Shah... Terima Kasih byk2x coach.

    Puteri Asong Avatar Puteri Asong
    03/12/2020

Transformasi Student Bartech

Siapa saya?

Tempah seat anda SEKARANG hanya serendah RM199

RM39 SAHAJA!

Klik icon whatsapp di atas untuk
saya tolong daftarkan Zero To Slimfit

Soalan Lazim

RM39  je daripada harga asal RM199.

3 Disember 2022, jam 9 malam

Webinar ini akan di adakan melalui Platform Zoom. Sila download aplikasi zoom di laptop, di handphone atau di tablet anda.

Sekiranya tak pasti macam mana nak guna zoom, boleh semak email anda juga sebab kami akan memberikan cara bagaimana nak menggunakan aplikasi tersebut

Pertama anda kena kerap semak email dan Whatsapp. Kami akan hantar notifikasi melalui email dan Whatsapp.

Kedua, sediakan pen dengan buku. Biasanya akan habis dalam 3-5 muka surat juga nanti

Ketiga, sediakan juga earphone untuk mengelakkan daripada gangguan bunyi luarab

Keempat, duduk dalam keadaan selesa dan berpakaian sopan. Walaupun mungkin anda tak onkan kamera di dalam Zoom, tapi tu namanya ada berguru