Terpaksa menyorok dalam kotak untuk elak kene bodyshamming?

Sekiranya ya, jangan risau. Kami telah bantu lebih daripada 2,600 kes seperti anda dan mereka akhirnya berjaya jadi lebih slim tanpa menggunakan sebarang produk!

PERKENALKAN

WEBINAR ZERO TO SLIMFIT

Kuasai 5 STEP RAHSIA untuk kurus TANPA PRODUK!

3 DISEMBER 2022 | Sabtu | 9 pm | Zoom

Sebelum saya terangkan apakah Webinar Zero To Slimfit, tonton video ini dulu

Apa yang anda akan kuasai dalam Webinar Zero To Slimfit kali ini?

Cara kurus tanpa produk

Saya bongkarkan bagaimana turunkan berat badan tanpa belanja satu sen pun kepada produk kurus

Kurus walaupun tak bersenam

Bagaimana sebenarnya tanpa bersenam, berat badan masih lagi boleh turun seawal 7 hari

Diet dengan 0 stress

Fahami bagaimana boleh makan apa saja dan masih lagi boleh turunkan berat badan

Feedback mereka yang telah berjaya dengan Bartech Fitness?

Review di Facebook Page Shah AK

  • positive review  Syukur telah dipertemukan dgn coach shah. Beliau byk membantu dari segi memberikan pelan pemakanan yg sesuai serta bimbingan dan tunjuk ajar yg sgt baik. Tekanan darah dah normal balik dlm masa sebulan lebih disamping berat badan juga sudah turun. Mesti teruskn usaha untuk menstabilkan bacaan kencing manis. Terima kasih coach Shah AK semoga dpt membantu lebih ramai lgi org yg bermasalah.

    Siti Salwah Avatar Siti Salwah
    12/02/2021
  • positive review  Program diet yg mesra peserta. Coach akan guide pemakanan peserta mengikut keperluan peserta tu sendiri. Bererti tidak semua peserta keperluan pemakanannya sama. Kebanyakan diet yg pernah ikuti corak pemakanan utk smua peserta sama ini bezanya bersama Shah AK.

    Mar Bakti Avatar Mar Bakti
    22/03/2020
  • positive review  Alhamdulillah bru join live dgn coach shah... dlm program eliteX.. byk tip dan info yg xthu jd thu yg best x lokek ilmu pown...so jom bertindak tok kurus tnpa produk. ..

    Siti Nurhawa Avatar Siti Nurhawa
    16/07/2020
  • positive review  Following his advice to get to my goal to look fit

    Zuraimi Ismail Avatar Zuraimi Ismail
    24/04/2020
  • positive review  Alhamdulillah. Diet yg x membebankan. Cara yg Sgt mudah just follow je. Bdn terasa ringan dan cergas

    Azian Afa Avatar Azian Afa
    23/03/2020
  • positive review  Alhamdulillah meal plan yang coach Shah AK bagi memang senang di ikuti dan tidak stress dalam menurunkan berat badan

    Zinat Khan Avatar Zinat Khan
    09/01/2021
  • positive review  Alhamdulillah sejk mengenali nya byk ilmu yg diperolehi...selalu mengambil berat masalh student...byk sgt bicara 2 yg membina...syabas

    Rahmah Simis Avatar Rahmah Simis
    31/05/2020
  • positive review  Seriusly berat sy mmg susah nk turun, dh lama sy berdiet sendiri untuk turun kan berat badan malangnya sy tkdpt result yg sy impikan. Makin bertambah berat ade laa 😥 tp skrg bila sy join pakej titanium selama sebulan brsama coach shah alhamdulillah sy dh tahu cara2 diet yg betul and sy berjaya turunkan berat bdn dari 51kg to 48. Big thanks to coach shah yg slalu follow up sy 👍. Sy sgt2 recommend kpd semua yg bermasalah dgn berat badan beri peluang kepada diri anda untuk join program ni 😊

    Izzatie Rosli Avatar Izzatie Rosli
    28/03/2020
  • positive review  Boleh membantu memberi ilmu yang betol untuk penurunan berat badan

    Nurul Asmida Avatar Nurul Asmida
    29/03/2021
  • positive review  Meal plan yang hebat.. diet program yg sangat simple but hasil awesome..

    Nur Amira Avatar Nur Amira
    15/04/2020

Transformasi Student Bartech

Siapa saya?

Tempah seat anda SEKARANG hanya serendah RM199

RM39 SAHAJA!

Klik icon whatsapp di atas untuk
saya tolong daftarkan Zero To Slimfit

Soalan Lazim

RM39  je daripada harga asal RM199.

3 Disember 2022, jam 9 malam

Webinar ini akan di adakan melalui Platform Zoom. Sila download aplikasi zoom di laptop, di handphone atau di tablet anda.

Sekiranya tak pasti macam mana nak guna zoom, boleh semak email anda juga sebab kami akan memberikan cara bagaimana nak menggunakan aplikasi tersebut

Pertama anda kena kerap semak email dan Whatsapp. Kami akan hantar notifikasi melalui email dan Whatsapp.

Kedua, sediakan pen dengan buku. Biasanya akan habis dalam 3-5 muka surat juga nanti

Ketiga, sediakan juga earphone untuk mengelakkan daripada gangguan bunyi luarab

Keempat, duduk dalam keadaan selesa dan berpakaian sopan. Walaupun mungkin anda tak onkan kamera di dalam Zoom, tapi tu namanya ada berguru