Terpaksa menyorok dalam kotak untuk elak kene bodyshamming?

Sekiranya ya, jangan risau. Kami telah bantu lebih daripada 2,600 kes seperti anda dan mereka akhirnya berjaya jadi lebih slim tanpa menggunakan sebarang produk!

PERKENALKAN

WEBINAR ZERO TO SLIMFIT

Kuasai 5 STEP RAHSIA untuk kurus TANPA PRODUK!

3 DISEMBER 2022 | Sabtu | 9 pm | Zoom

Sebelum saya terangkan apakah Webinar Zero To Slimfit, tonton video ini dulu

Apa yang anda akan kuasai dalam Webinar Zero To Slimfit kali ini?

Cara kurus tanpa produk

Saya bongkarkan bagaimana turunkan berat badan tanpa belanja satu sen pun kepada produk kurus

Kurus walaupun tak bersenam

Bagaimana sebenarnya tanpa bersenam, berat badan masih lagi boleh turun seawal 7 hari

Diet dengan 0 stress

Fahami bagaimana boleh makan apa saja dan masih lagi boleh turunkan berat badan

Feedback mereka yang telah berjaya dengan Bartech Fitness?

Review di Facebook Page Shah AK

  • positive review  Alhamdulillah dapat coach yg sporting n dapat ilmu dalam pemakanan serta senaman yg diberi. ini pun saya tahu dari makcik saya n suruh ikut megalive haritu. Alhamdulillah feedback minggu ni saya dapat turun berat sebanyak 3kg. Thank You coach

    Nadia Firza Avatar Nadia Firza
    11/04/2021
  • positive review  A very good diet program, very good coaching and so easy for everyone

    Faridah Mohd Salleh Avatar Faridah Mohd Salleh
    06/03/2020
  • positive review  i found out about coach from a friend of mine. She was not a really fat lady but i could see her transformation. She said was engaged with coach Shah for just a week and her transformation was amazing. I contacted his agent and here i am now . i am in my third week in Titanium. Even my weight loss is not a big number but i hv my little satisfaction when i hv my inchloss. Coach Shah is knowledgeable person with a humble character. He assists me very well. I will always recommend Coach Syah and his team to anyone whom with weight problem. Thank you coach.😍

    Nija Rahman Avatar Nija Rahman
    07/07/2020
  • positive review  Alhamdulillah terima kasih kpd coach shah kerana byk memberi ilmu diet yg betul. Program yg mudah utk diikuti. Walaupn berat saya tak byk turun tapi saya rasa badan lebih bertenaga dan bacaan darah tinggi saya semakin baik. Sebelum join berat badan sy 69kg selepas join 66kg. Jika saya ingin meneruskn program coach agak2 program mana yg sesuai utk saya?

    Sofia Razak Avatar Sofia Razak
    21/06/2020
  • positive review  good diet program ✔ good coaching✔ ❌ stress diet✔ long lasting diet easy to follow and maintain✔ worth it diet program ✔

    Hanis Yahaya Avatar Hanis Yahaya
    06/03/2020
  • positive review  Terimakasih couch membantu akak kembali akrif spt dahulu. yang penting akak sekarang boleh melombat, orang x percaya adalah bekas penyakit strock. terimakasih sekali lagi. salam utk couch.

    Ida Othman Avatar Ida Othman
    13/11/2020
  • positive review  Hi,saya telah mengambil pakej Supreme selama 7 hari ,bermula 3/5/2020 hingga 9/5/2020. Coach telah mengajar Diet yang sangat mudah untuk saya amalkan tidak perlu berlapar seperti diet yg lain. Ini adalah program diet terbaik bagi saya.

    Rahman Salim Avatar Rahman Salim
    10/05/2020
  • positive review  Alhamdulillah,selesai program titanium bersama coach Shak AK.terima kasih yg tidak terhingga utk ilmu yg diberi.terlalu byk perkongsian n tunjuk ajar.skrg saya dh tau cara yg betul utk turunkn berat badan.badan rasa semakin segar n bertenaga.hormon dlm badan pun dh balanced.program ni sgt membntu..tq coach!

    AG Yatie Avatar AG Yatie
    22/07/2020
  • positive review  Setakat ini bagi saya penyampaian choah shah cukup baik mudah di faham dan di ikuti..saya bole makan apa saja yang penting jaga koleri dan makan ikut keperluan tenaga yg di perlukan..

    Normidah Normidah Alan Avatar Normidah Normidah Alan
    29/03/2021
  • positive review  Satu program turun berat badan yg sihat dan selamat. Coach Shah pula seorang yg informatif....jika ada masalah dlm program ini...tanya coach je dan in shaa Allah coach beri penyelesaiannya... Saya start program 1 bulan ni pd 1 Jun 2020 dgn berat badan 65kg......Alhamdulillah semalam 4 Jun 2020 saya dah berjaya turunkan 2.1kg dalam masa 4 hari....satu kejayaan buat diri saya. Saya ikut pemakanan sihat yg diberikan oleh coach beserta Superfood yg dapat menghilangkan food craving saya .... Saya yakin.......In shaa Allah.....saya ada 3 minggu lagi bersama program coach Shah ini dan yakin program ini dpt membantu saya utk mencapai berat badan idaman saya.... Tqvm Coach Shah

    Nur Suzaifa Bt Ghiasuddin Avatar Nur Suzaifa Bt Ghiasuddin
    05/06/2020

Transformasi Student Bartech

Siapa saya?

Tempah seat anda SEKARANG hanya serendah RM199

RM39 SAHAJA!

Klik icon whatsapp di atas untuk
saya tolong daftarkan Zero To Slimfit

Soalan Lazim

RM39  je daripada harga asal RM199.

3 Disember 2022, jam 9 malam

Webinar ini akan di adakan melalui Platform Zoom. Sila download aplikasi zoom di laptop, di handphone atau di tablet anda.

Sekiranya tak pasti macam mana nak guna zoom, boleh semak email anda juga sebab kami akan memberikan cara bagaimana nak menggunakan aplikasi tersebut

Pertama anda kena kerap semak email dan Whatsapp. Kami akan hantar notifikasi melalui email dan Whatsapp.

Kedua, sediakan pen dengan buku. Biasanya akan habis dalam 3-5 muka surat juga nanti

Ketiga, sediakan juga earphone untuk mengelakkan daripada gangguan bunyi luarab

Keempat, duduk dalam keadaan selesa dan berpakaian sopan. Walaupun mungkin anda tak onkan kamera di dalam Zoom, tapi tu namanya ada berguru