Single box Level Up Energy Bar (mengandungi 6 bar)

(4 customer reviews)

RM59.00

Out of stock

Category:

Snek on the go sedap berkhasiat pertama Bartech Fitness yang di perbuat daripada bahan wholefood. Penyelesaian kepada persediaan makanan sihat tanpa renyah, tanpa perlukan perkakas dapur dan memberi nutrisi secukupnya walaupun sesibuk mana masa anda.

Single box ini mengandungi 6 bars dan tidak mempunyai free gift seperti Combo 2, Combo 3 dan Combo 5.

Sebuah resepi yang di rumuskan khas mengikut kepada keperluan kalori, nutrisi dan vitamin mereka yang aktif dan inginkan kesihatan yang optimum.

Weight 0.2 kg

4 reviews for Single box Level Up Energy Bar (mengandungi 6 bar)

  1. Ima Rani

    Alhamdulillah… smlm gi klnik bw ank jmp Dr…rase gatal kaki nk naik penimbang.. 59.4kg..terbeliak jgk bji mata… haha.. sblm pose berat sy 63kg.. aftr raya nek skit 64@65kg mcmtu..fikir2 balik kemana 4kg tu pergi membawa dri…sah….Energy Bar jwpn nye.. sy amik tgri 1bar kyg smp mlm… air putih lak kkdg ckup 2l kkdg xsmp 2l…so ssgt recommend Energy Bar.. rse dia sedap gilerrrr..jgn smp korang tergolongan dlm orang2 yg rugi sbb x try energy bar.. huhu… indivual pack pon senang giler nk bw, sumbat dlm handbag leh bwk bekal mn2 je..rse lapar, amik, koyak n trus ngappppp…. senang kije bg org yg xbrpe rajin mcm sya.. haha…

  2. Haslina cikna

    Nama diberi energy bar LEVEL Up.
    Mmg up you energy..
    Mmg Awesome…rasanya mmg sedap,ada manis2 gitew..hilang la craving nk mkn manis2.
    Sgt2 membantu bg yg x sempat buat sarapan sihat pagi2 nk kejar masa nk msk kerja.senang dbawa dan mudah dmkn.letak dlm beg.tgu nk ngap ja.

    Lg 1, rendah kalori dan menyihatkn, tinggi fiber, dan membuatkn kita cepat kenyang dlm tempoh yg lama.amt sesuai utk djadikn sbg pengganti snek yg x sihat.
    Mmg best energy bar ni..RUGI x TRY..

  3. Salahuddin bin Yusoff

    Saya telah mencuba energy bar ni. Walaupun sedikit manis tetapi ianya tidak meningkatkan gula dalam darah saya. Selalunya saya fobia dengan benda-benda manis ni..Alhamdulillah energy bar menjadi antara makanan favourite saya sekarang. Terima kasih kepad founder Bartech. Saya rekemenkan kepada sesiapa yg ada kencing manis jangan ragu-ragu dengan energy bar ni. Makanan sihat penuh khasiat

  4. Salahuddin bin Yusoff

    Saya telah mencuba energy bar ni. Walaupun sedikit manis tetapi ianya tidak meningkatkan gula dalam darah saya. Selalunya saya fobia dengan benda-benda manis ni. Tetapi bila check gula macam tak percaya pula dan gula tak naik. Alhamdulillah energy bar menjadi antara makanan favourite saya sekarang. Terima kasih kepad founder Bartech. Saya rekemenkan kepada sesiapa yg ada kencing manis jangan ragu-ragu dengan energy bar ni. Makanan sihat penuh khasiat

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Billing details

Your order

Product
Quantity
Total
Cart Subtotal RM0.00
Order Total RM0.00
  • Pay securely with toyyibPay.